Slutsk 2 – Energetik BGU 2: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nakon par dana pauze, ponovo se vraćamo tipovanju utakmica, ovaj put iz Beloruske lige rezervi, gde svake nedelje možemo da nađemo nekoliko vrlo zanimljivih utakmica za tipovanje. Iako se polako nazire svetlo na kraju tunela i postoje ozbiljne naznake da će sport ponovo biti pokrenut, trenutno Belorusija je jedina liga koja je u potpunosti osposobljena za igranje i tipovanje na nju. Tako da dok ne počnu Bundesliga i još neke popularnije lige, mi ostajemo na ovom terenu, koji se do sada pokazao kao izrazito profitabilan za nas.

Domaći sastav se trenutno nalazi na sredini tabele, sa dve pobede, dve nerešene i tri poraza, ali ono što je specifično zan jih je činjenica da su na dosadašnjih 7 utakmica viđena čak 28 gola, što je ravno 4 po meču. Na domaćem terenu Slutsk je nepobediv do sada, pošto imaju 2 pobede i 2 nerešene sa 10 postignutih i 5 primljenih pogodaka.

Njihovi protivnici, ekipa Energetik BGU se nalazi u donjem delu tabele sa samo jednom pobedom, dve nerešene i čak četiri poraza. Na njihovim utakmicama u proseku pada “samo” 2.6 pogodaka, ali na gostovanjima su prilično loši, pošto nisu uspeli da ostvare pobedu do sada.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je rana sezona, te nema ni suspendovanih ni povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 2 puta, prošle godine i ono što je jasno iz njihovih prethodnih susreta je činjenica da uglavnom igraju utakmice u kojima se vidi mnogo golova. Obe utakmice su išle preko 3 pogotka, jedna je završena 3-1, a druga remijem 4-4.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaćini su ove sezone krenuli solidno, a igraju vrlo efikasno, a gosti igraju loše na početku sezone i vrlo lako primaju golove. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3.25 Goals (da obe ekipe postignu više od 3 gola), koja opklada se plaća odličnom 1.78 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news