FK Slutsk – Belshina Bobruisk: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Teško je ovih dana biti produktivan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon jučerašnjeg picka iz Beloruske druge lige, danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru šampionata prve lige između ekipa Slutsk i Belshina Bobruisk.

Domaći sastav je trenutni lider šampionata sa rekordom od 3 pobede, jedne nerešene i jednog poraza. Ono što odlikuje ekipu trenera Pavlova je činjenica da igraju mnogo dobro na gostovanjima, ali da na domaćem terenu znaju često da kiksaju. Ovo je možda jedan od razloga zašto se market Azijskog hendikepa pomera u korist gostujuće ekipe. Naime, domaći sastav je do sada na domaćem terenu igrao 3 puta i imaju 1 pobedu, jednu nerešenu i jedan poraz, dok su na gostovanjima stoprocentni.

Njihovi protivnici, ekipa Belshine su povratnici u prvu ligu, pošto su nakon tri sezone uspeli da se vrate u društvo najboljih. Ipak, Belshina ne uspeva da se prilagodi kvalitetu prve lige i trenutno se nalaze zakucani na poslednjem mestu tabele sa samo dva boda. Specifično za ovu ekipu je da igraju vrlo ofanzivno, bez obzira na to ko je sa druge strane i zato su uspeli da ostvare promociju prošle sezone, jer su uspeli da pobede na 21 od 27 mečeva.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 10 puta do sada, domaći su ostvarili 5 pobeda, 3 puta je bilo nerešeno i 2 puta su slavili gosti. Od poslednjih sedam mečeva Belshina je uspela da pobedi samo jednom, tri puta je bilo nerešeno a Slutsk je pobedio na tri utakmice.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, tržište azijskog hendikepa se pomera ka gostujućoj ekipi, ali mi ne vidimo razlog zašto je to tako. Domaćini su kvalitetnija ekipa i ponuđena kvota se ne sme propustiti. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Slutsk -0.5 AH (da Slutsk pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća predobrom 1.78 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news