Smolevichy – Energetyk BGU: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Midweek se samo nastavio na vikend koji je prošao fenomenalno, iz razloga što smo imali ne jedan, nego pet fenomenalnih tipova koji su nam doneli i više nego lep profit. Zbog svima poznatog stanja sa Corona Virusom utakmica i liga koje se igraju je malo, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, mada kada se pažljivo bira, onda kao pravi poker igrač sa vrhunskom strategijom, možete ostvariti pozamašan profit. Koliko smo bili profitabilni u Aprilu dovoljno govori i poslednji newsletter sajta Tipstrr, koji je naš nalog postavio na prvo mesto na svetu u ovom mesecu po uspešnosti! Nakon meseca odličnog uspeha danas tipujemo utakmicu koja se igra u Belorusiji u okviru prve lige između ekipa Smolevichy i Energetyk BGU.

Domaći sastav je krenuo u novu sezonu vrlo traljavo i nalaze se na pretposlednjem mestu tabele sa tri nerešen, tri poraza i bez i jedne pobede. Na domaćem terenu imaju 0-1-2 rekord sa samo jednim postignutim golom i četiri primljena. Ono što je očigledno u ovoj ekipi je nedostata ofanzivne snage, jer u dosadašnjem delu prvenstva su uspeli da postignu svega tri pogotka.

Njihovi protivnici, ekipa Enegretyk BGU sa druge strane je bila krenula odlično, čak u jednom trenutku bila i lider prvenstva, međutim u poslednjih tri susreta su zabeležili tri poraza. Na gostovanjima ove sezone imaju jednu pobedu i dva poraza, što nikako im ne ide u korist pred ovaj susret.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, još je početak sezone, te nema ni suspendovanih.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 15 puta i rezultati su apsolutno na strani domaće ekipe koja je pobedila 7 puta, 4 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili na 4 susreta. Ono što je posebno interesantno je da je u poslednjih sedam susreta, svih sedam završeno sa dva ili manje pogodaka, a čak četiri je završeno sa manje od dva pogotka.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Trendovi snažno pokazuju da na utakmicama ove dve ekipe ne pada mnogo golova, te smatramo da na ovom meču ne bi smelo da bude više od dva gola. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka, ako bude tačno dva ulog se vraća), koja opklada se plaća odličnom 1.81 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news