Sogndal – Sandnes Ulf: Analiza utakmice

Milos
20 srpnja, 2020
284 Views
nogomet tipovi

Što se tiče nedeljnih tipova i analiza juče smo bili perfektni, pošto su oba naša tipa bila dobitna. Prvo je Tottenham za svega 45 minuta obavio posao i naprosto demolirao ekipu Leicester Citija, da bi posle tog susreta ekipa Moldea prilično lako dobila ekipu SIF, nakon loših 45 minuta. Stoga, danas nastavljamo u istom ritmu, ali kako je ponuda slabija ponedeljkom odlučili smo se da igramo samo jednu utakmicu, koja se igra u okviru Norveške Druge Lige, gde na stadionu Fosshaugane Campus u Sogndalu, igraju istoimena ekipa i gosti, ekipa Sandnes Ulf. Imajući u vidu šta smo videli u prva tri kola, sasvim smo sigurni da ćemo gledati jednu vrlo zanimljivu utakmicu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 4-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada odigrali samo jednu utakmicu i imaju jednu pobedu rezultatom 6-1. Osim te utakmice, igrali su dva puta na gostovanjima i jednom su pobedili 4-1 ekipu Asane, dok su prošle nedelje na gostovanju izgubili od ekipe Grorud rezultatom 1-3.

Njihovi protivnici, ekipa Sandnes Ulf se nalazi na 6-toj poziciji, a do sada su odigrali dve nerešene utakmice i jednu pobedu u vrlo neizvesnoj utakmici gde su pobedili Oygarden rezultatom 4-3. I kod njih je izvesno da igraju vrlo otvoreno i da često igraju utakmice na puno golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 19 puta, i rezultati su kompletno izjednačeni. Domaćin je pobedio 7 puta, 5 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 7 puta. Što se golova tiče igrane su utakmice sa mnogo, ali i sa malo golova, ali ove sezone obe ekipe igraju tako da nam sve miriše na golove.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Obe ekipe igraju efikasno i smatramo da će na ovom meču biti golova. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 & BTTS (da bude više od dva gola i da obe ekipe postignu pogodak), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos