Southampton vs Arsenal: Tipovi, savjeti i kvote – 16.04.2022.

Dusan
16 travnja, 2022
415 Views
Southampton vs Arsenal

U subotu se nastavljaju natjecanja u najjačoj nogometnoj ligi svijeta, Premier ligi, a nogometaši Arsenala nastavljaju pohod do četvrtog mjesta i Lige prvaka gostovanjem Southamptonu koji u posljednje vrijeme igra katastrofalno i nije sačuvao mrežu u posljednjih sedam premierligaških okršaja.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Southampton

Momčad trenera Ralpha Hasehuttla je u ozbiljnom padu. Osvojili su samo jedan bod u posljednjih pet prvenstvenih utakmica i upisali četiri poraza. Potonji je bio posebno uvjerljiv, jer su na svom terenu poraženi od Chelseaja rezultatom 0:6.

Gol-razlika momčadi u zadnjih pet utakmica je 3:15, što je poražavajuće, a oni su momčad koja je u posljednjih pet kola osvojila najmanje bodova u cijeloj ligi.

Izgubili su posljednje tri utakmice pred svojim navijačima i primili minimalno dva gola u svakoj. Igru u obrani ove momčadi morat će značajno poboljšati, jer na „St. Mary’s Stadium” dolazi napadačka i vrlo opasna momčad Arsenala, koja ima imperativ pobjede u ovom dvoboju.

Southampton će u ovom susretu biti jači za albanskog napadača Armanda Broju, koji je propustio dvoboj protiv londonskih “Modrih”, pa će popularni “Sveci” biti opasniji za suparnički gol, jer je Albanac treći strijelac momčadi sa šest golova.

Arsenal

Nakon niza sjajnih utakmica, koje su im omogućile uspon na tablici i ulazak u borbu za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće godine, nogometaši Arsenala su u padu, jer su poraženi u tri od posljednje četiri lige. igre.

Posljednji poraz od Brightona doživjeli su u prošlom kolu na svom stadionu (1:2), ali su pokazali odličnu igru ​​u zadnjih 30 minuta susreta i ako tako budu igrali od početka protiv Southamptona, mogu se nadati pozitivnom rezultatu.

Trener Mikel Arteta najvjerojatnije do kraja sezone neće moći računati na ozlijeđenog Thomasa Parteya, koji je vrlo važan šraf u veznom redu i njegov se izostanak osjetio u dvoboju protiv Brightona. Osim reprezentativca Gane, izvan momčadi je i lijevi vanjski Kieran Tierney, pa je stručni stožer u ključnom dijelu sezone ostao bez dva važna startna igrača.

No, ova postava je pokazala da ima kvalitetu odigrati na vrhunskoj razini, tako da u subotu očekujemo novu nadahnutu utakmicu.

Očekivani sastavi

Southampton (4-4-2): Forster; Walker-Peters, Salisu, Bednarek, Livramento; Elyounoussi, Romeu, Ward-Prowse, Armstrong; Grof, Adams

Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale; Tavares, Magalhaes, White, Cedric; Xhaka, Lokonga; Martinelli, Odegaard, Saka; Lacazette

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone Arsenal je bio uvjerljiv na svom stadionu i slavio s 3-0 golovima Lacazettea, Odegaarda i Gabriela Magalhaesa.

Prijedlog za tipovanje

Southampton je u katastrofalnoj formi, što gosti iz Londona moraju iskoristiti ako žele ostati u utrci za četvrto mjesto. Vjerujemo da odabranici Mikela Artete mogu osvojiti cijeli plijen na “Sv. Mary’s Stadium”, tako da je naš prijedlog za klađenje pobjeda gostiju.

Prijedlog za tipovanje: Arsenal

Tečaj: 1.94

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan