Spartak Trnava – Slovan Bratislava: Analiza utakmice

MilosNS
1 svibnja, 2021
552 Views
slovan bratislava vs spartak trnava

Ova nedelja će biti izrazito zanimljiva što se tiče kako fudbala, tako i košarke, te danas nastavljamo da tražimo pažljivo i uspeli smo da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru redovnog kola Slovačkog šampionata, gde se sastaju domaća ekipa Spartak Trnava i gosti ekipa Slovan Bratislave.

Spartak Trnava

Domaća ekipa se trenutno nalazi na trećoj poziciji Championship grupe sa pet bodova više od Ziline na četvrtoj poziciji i osam bodova manje od DAC koji se nalazi na drugoj poziciji. Za njih je Slovan Bratislava nedostižan do kraja šampionata, ali ono što oni žele je prestiž, kao i malo bodova kod kuće. Ove sezone su 50-50 što se efikasnosti tiče, ali znaju da odigraju na veliki broj golova.

Slovan Bratislava

Njihovi protivnici, ekipa Slovana je već sasvim sigurno šampion ove države, pošto igraju fantastično, a osim toga što pobeđuju oni igraju i vrlo efikasno. Naime na njihovim utakmicama se vrlo često vidi festival golova, pa su tako u poslednjih pet utakmica svih pet puta išli u tri ili više golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, ali u poslednjih šest susreta, samo dva puta su ove dve ekipe išle preko postavljene linije.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti utakmica sa puno golova, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.