Spezia – Lazio: Analiza utakmice

Milos
5 prosinca, 2020
735 Views
nogomet tipovi

Malo smo naleteli na zid što se tiče naših prognoza, ali čak i kada je teško mora se nastaviti u istom tempu. Danas nastavljamo kao da se nište nije desilo i naša analiza i tip dolaze ponovo iz Italijanske Serie A, gde smatramo da postoji odličan value na mnogim utakmicama. Naime, prošle nedelje smo igrali na ekipu Spezie i nakon odgledane utakmice, smatramo da imamo novu omiljenu ekipu kada se govori o Over igri, iz prostog razloga što je Spezia prilično podcenjena od strane kladionica.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 14-toj poziciji Serie A, a interesatno je da na domaćem terenu od četiri utakmice još nisu ostvarili niti jednu pobedu, već da imaju dva remija (Fiorentina 2-2 i Atalanta 0-0), ali i dva poraza (Sassuolo i Juventus po 1-4). Ipak, oni su vrlo ozbiljni što pokazuju njihovi rezultati na gostovanjima, gde su već nekoliko puta napravili iznenađenje. Sa druge strane igraju vrlo efikasne utakmice, u proseku 3.3 gola po utakmici, a kladionice nastavljaju da daju poklon kvote na njih.

Njihovi protivnici, ekipa Lazija je ekipa koja igra Ligu Šampiona, te oni imaju velike obaveze tokom nedelje, a igrali su u midweek protiv Dortmunda na gostovanju, a za nekoliko dana igraju na domaćem terenu izrazito bitnu utakmicu protiv ekipe Club Brugge. Stoga, može se očekivati da ekipa Lazia igra u kombinovanom sastavu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret, te trener domaće ekipe ne može da računa na Jeroen Zoet, Andrej Galabinov, Paolo Bartolomei, Daniele Verde, Salvador Ferrer, Cristian Dell’Orco, Juan Manuel Ramos, a trener Lazia ne može da računa na Vedat Muriqi, Senad Lulic, Silvio Proto.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nikada nisu igrale jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Obe ekipe imaju problematičnu odbranu i odlične napade, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos