Spezia – Sampdoria: Analiza utakmice

Milos
11 siječnja, 2021
596 Views
nogomet tipovi

Juče smo lagano ostvarili profit a to znači da smo u paklenoj seriji od početka ove godine, pošto smo pogodili veliki procenat utakmica koje smo tipovali. Ponedeljak uvek daje malo slabiji izbor utakmica, a igra se i jedna nama omiljena fudbalska liga, Italijanska Serie A. Dakle nastavljamo sa našim analizama i tipovima, te ćemo danas tipovati utakmicu koja se igra na stadionu Alberto Picco, gde će domaća ekipa Spezie, dočekati ekipu Sampdorie.

Domaća ekipa, Spezie se nalazi na 15-toj poziciji šampionata, a slobodno možemo reći da su ekipa koja se u poslednjih dva meseca nalazi u lošoj formi, ali su na prošloj utakmici uspeli da pobede Napoli na gostovanju, što je bilo prvorazredno iznenađenje. Na domaćem terenu imaju ove sezone rekord od 0 pobeda, 3 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 8 postignutih i 17 primljenih golova. Osim toga jedna su od ekipa koja igra vrlo efikasne utakmice, jer na njihovim utakmicama pada u proseku 3.25 golova.

Njihovi protivnici, ekipa Sampdorie pod vođstvom legendarnog trenera Ranijerija ove sezone se nalaze na sredini tabele, a na gostovanjima imaju 3 pobede, 1 nerešenu i 4 poraza, uz gol razilku od 10 postignutih i 13 primljenih golova. I oni se nalaze u odličnoj formi, naprosto dobijaju utakmice koje moraju dobiti, ali retko kad naprave pravi rezultat protiv jačih ekipa.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, te domaći neće moći da računaju na nekoliko igrača. A sa druge strane Ranijeri na raspolaganju ima skoro sve svoje igrače, jer su povređeni samo Gabbiadini i Adrien Silva.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo dva puta i svaka ekipa je pobedila samo jednom, a što se golova tiče uvek je bilo mnogo golova.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da 75% domaćih utakmica Spezie i 75% gostujućih utakmica Sampdorie ove sezone idu u Over, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos