Sporting Charleroi – AS Eupen: Analiza utakmice

tipovi i analize

Nastavljamo sa tipovanjem utakmica Belgijske Jupiler lige, pošto iz nedelje u nedelju sportske kladionice nude neke prilično vredne linije i kvote, koje mi smatramo da su vredne klađenja na njih. Kao što ste i navikli čitajući naše prognoze i analize utakmica, mi se uvek trudimo da tražimo utakmice i kladioničarske markete koje idu ispod radara, kako bi uspeli da na najbolji način maksimiziramo potencijalni profit. Ove nedelje u Belgijskom šampionatu za oko nam je zapala utakmica, o kojoj mnogi neće imati svoje mišljenje jer nije toliko atraktivna po imenima ekipa, utakmica koja će se odigrati na Stade du Pays de  Charleroi između domaće ekipe Charlerio i gostiju, ekipe AS Eupen.

Domaća ekipa Standard Charleroi se trenutno nalazi na  visokoj šestoj poziciji. Kod kuće igraju solidno i na šest utakmica imaju tri pobede, jednu nerešenu i dva poraza. Što se tiče golova na domaćem terenu i pogađaju i primaju golove te je na šest utakmica viđeno ukupno 15 golova do sad, što je tek nešto ispod tri gola po utakmici. Imajući u vidu da moraju da održe korak sa vodećima u šampionatu, sasvim smo sigurni da će krenuti ofanzivno od samog starta protiv slabijeg protivnika.

1xbet bonus

AS Eupen sa druge strane trenutno se nalazi na 12-toj poziciji, a ono što je posebno interesantno kod ove ekipe je činjenica da mnogo bolje igraju na gostovanjima, nego kod kuće. Od sedam utakmica na gostovanjima AS Eupen je uspeo da pobedi čak tri puta, jednom su igrali nerešeno a tri puta su izgubili uz gol razliku od 8 postignuti i 15 primljenih pogodaka, što je više od tri gola u proseku.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju velikih problema sa sastavom tima pred ovaj meč, te se očekuje da će oba trenera izaći na teren sa najboljim mogućim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 17 puta međusobne duele, a domaća ekipa je pobedila 9 puta, samo tri puta je bilo nerešeno, dok je AS Eupen pobedio na pet susreta. Ono što je posebno zanimljivo je da Charleroi ove sezone na domaćim utakmicama igra utakmice sa više od dva gola u 66.7% slučajeva, dok AS Eupen na gostovanjima igra 71.4% utakmica sa više od dva pogotka.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu ove trendove smatramo da su kladionice3 napravile grešku i da je kvota na igru više od dva gola previsoko postavljena. Stoga smatramo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici igru Over 2.5 goals (Da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća odličnom 1.95 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

1xbet bonus

Relevant news