SPORTSKI DIREKTOR DINAMA: “Kamo sreće da Petković i Baturina ostanu…”

Stex
27 svibnja, 2024
297 Views

Dinamo i Rudeš su u posljednjem kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru odigrali 3:3. Momčad Sergeja Jakirovića povela je golom Frana Brodića u 24. minuti, ali su gosti izjednačili preko Frana Topića u 28. minuti. Takuro Kaneko je vratio vodstvo Dinamu u 36. minuti, a Sandro Kulenović povisio na 3:1 u 52. minuti. Ipak, Rudeš je izjednačio golovima Vinka Petkovića u 77. minuti i Jana Doležala u 88. minuti.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Sportski direktor Dinama, Marko Marić, komentirao je utakmicu: “Prvi dojmovi su predivni. Postigli smo uspjeh, ali ne smijemo zaboraviti kako je tekla sezona. Prioritet Dinama je uvijek što bolji rezultat. Sezona je bila teška, sjetimo se utakmice protiv AEK-a. Slična je bila kao 2016./2017., kada smo prodali Pjacu i Roga. Sada su to bili Livaković, Šutalo i Ivanušec. Rezultati su zadovoljavajući, ali način na koji smo igrali ne bi trebao biti model za budućnost. No, ovakve sezone privlače ljude na stadion.”

Marić je dodao: “Posao u nogometu je strast, privilegirani smo što se time bavimo. Nadam se da ćemo isprofilirati što više svojih igrača, jer Dinamo i hrvatski nogomet od toga žive. Kad god su rezultati dopuštali, davali smo što veću minutažu našim igračima.”

Na pitanje o stanju u školi Dinama, Marić je rekao: “U Dinamovoj školi ima puno potencijala, ali otkako nemamo B momčad, postoji praznina. Baturina je zadnji igrač iz omladinske škole koji rezultatski čini razliku. Nemoguće je izaći iz juniora i odmah igrati bitnu ulogu u prvoj momčadi Dinama. Trebamo partner-klub kojem ćemo slati igrače.”

Što se tiče spekulacija o odlascima Petkovića i Baturine, te Jakirovićevom statusu, Marić je rekao: “To su bila medijska naklapanja. Trener Jakirović nije bio upitan. Čvrsto stojimo iza njega. Baturina će jednom željeti igrati na višoj razini, to je neizbježno, a Petković možda odluči nastaviti karijeru negdje drugdje. Nadamo se da će ostati i pomoći novim igračima.”

Na pitanje o statusu Vidovića i Kaneka, Marić je izjavio: “U kontaktu smo s njihovim klubovima. Rješenje mora zadovoljiti sve strane.”

Što se tiče play-offa Lige prvaka, Marić je rekao: “Fokusiram se na stvari na koje mogu utjecati. Bilo bi lakše da smo u play-offu, ali pripremamo se za sve scenarije. Težimo stabilnosti i spremni smo na sve opcije.”

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex