Srbija – Turska: Analiza utakmice

Milos
6 rujna, 2020
701 Views
nogomet tipovi

Nastavljaju se utakmice koje se igraju u okviru Lige Nacija i u Beogradu reprezentacija Srbije dočekuje uvek neugodnu i nepredvidivu reprezentaciju Turske. Imajući u vidu kako su ove dve ekipe igrale pre par dana, smatramo da postoji ogroman value na jednom marektu. Nama se na ovoj utakmici zaista sviđa taj market, te ćemo u okviru našeg tipa i analize danas da obrazložimo isti.

Domaća ekipa Srbije je neposredno pre nego je nastupila COVID Pandemije promenila selektora i na klupu je seo iskusni Ljubiša Tumbaković, koji je pre toga trenirao selekciju Crne Gore. Srbija je pre par dana poražena od ekipe Rusije rezultatom 1-3. Ipak, ruku na srce Orlovi nisu igrali nimalo loše, pogotovo u prvom poluvremenu, kada su promašili par izglednih šansi. Na posletku odbrana je poklekla i sasvim je jasno bilo da je ista najgori deo tima.

Njihovi protivnici, ekipa Turske izgubila je na startu ove Lige Nacija na gostovanju ekipu Mađarske, a gol su primili nakon jednog neverovatno preciznog slobodnog udarca. Osim toga igrali su vrlo solidno i promašili nekoliko izglednih prilika.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavima tima, nema povređenih niti suspendovanih igrača, mada je reprezentacija Srbije ostala bez vrlo važnog igrača, Nemanje Matića koji je odlučio da prekine reprezentativnu karijeru.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe prosto neverovatno, ali nikada nisu igrali jedna protiv druge.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, nama se mnogo sviđe kvota koja je postavljena na igru na golove, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka), koja opklada se plaća više nego odličnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos