St. Patricks vs. Shamrock Rovers: Tipovi, savjeti i kvote 27.06.2022.

Dusan
27 lipnja, 2022
577 Views
St. Patricks vs. Shamrock Rovers

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Da li će ekipa St. Patricks-a uspeti da se približi trećeplasiranom Derry Citty-ju ? Ili će Shamrock Rovers-i napraviti još jedan korak ka osvajanju titule? Odgovor na ovo pitanje saznaćemo nakon njihovog međusobnog duela u ponedeljak od 20:45.

St. Patricks

Ekipa iz Dublin-a svake sezone ima visoke ambicije, ali ovog puta je za njih borba za titulu već gotova. To je zato što tokom čitave sezone nikako ne uspevaju da pronađu željeni ritam. U ovom trenutku imaju čak trinaest bodova manje od Shamrock-a, ali im preostaje borba za Ligu Konferencija.

Iako su godinama unazad bili ekipa koja igra veoma ofanzivno, ove sezone je situacija dosta drugačija. U dosadašnjem delu takmičenja su postigli 28 i primili 19 golova, što je daleko ispod njihovog kvaliteta i očekivanja.

Ipak, u poslednje vreme su počeli da igraju mnogo otvorenije, ali im je takav stil igre doneo mnogo defanzivnih problema. Na poslednjih 5 mečeva su postigli 8 i primili 6 golova, što nagoveštava da su se konačno „probudili“.

Shamrock Rovers

Gostujući tim je na dobrom putu da osvoji titulu, i biće im potrebno samo dovoljno koncentracije da izdrže do kraja. To kažemo jer su se „opustili“ previše u poslednje vreme, i jer su u poslednje vreme doživeli neke neočekivane neuspehe.

Bez obzira na promenjivu formu, smatramo ih glavnim favoritima za titulu zato što igraju najlepši fudbal u ligi. To se možda najbolje vidi iz gol razlike od 34 postignuta i 13 primljenih golova, i samo 4 poraza nakon 21 odigrane utakmice.

U proteklih mesec dana su pretrpeli 2 neugodna poraza od Dundalk-a i Drogheda-e, tako da verujemo da ovog puta neće ponoviti iste greške. U to verujemo zato što je Dundalk odigrao 1 meč manje, i evetualnom pobedom bi smanjio zaostatak na samo 4 boda.

Iako mnogo bolje igraju kod kuće, očekujemo da će konačno prekinuti niz od 2 uzastopna poraza na gostovanjima.

H2H

04.03.22 PD St. Patricks – Shamrock Rovers 1:0

24.09.21 PD St. Patricks – Shamrock Rovers 0:1

08.05.21 PD St. Patricks – Shamrock Rovers 1:2

16.08.20 PD St. Patricks – Shamrock Rovers 0:0

01.07.19 PD St. Patricks – Shamrock Rovers 0:2

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

St.Patricks vs. Shamrock Rovers Prognoza i TIP

Bez obzira na razliku u kvalitetu koja je trenutno na strani gostujućeg tima, očekujemo da će ekipa St.Patricks-a pružiti ozbiljan otpor. Igraju veoma solidno na domaćem terenu, dok se Rovers-i „muče“ na gostovanjima, i to može biti značajan faktor.

Upravo zato očekujemo veoma ofanzivan ritam domaće ekipe, jer bi jedan gol u prvom poluvremenu mogao odrediti dalji tok meča. Iako su njihovi mečevi tradicionalno sa manjim brojem golova, mišljenja smo da će ovog puta biti potpuno drugačija situacija.

Obe ekipe poseduju kvalitet za postizanje po barem jednog gola, a i pravo je vreme da se Rovers-i vrate u prepoznatljivi ritam.

27.06.2022 20:45

Tip: BET BUILDER

Over 0 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Under 4 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 1 Goals in the Match for Both Teams Combined

Under 4 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Kvota: 1.80

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan