Standard Liege – Eintracht Frankfurt: Analiza utakmice

tipovi i analize

Ove sezone Lige Evrope je priredila više dobrih nego loših rezultata za naše klađenje, pošto smo i dalje pozitivni što se tiče tipova i analiza na ovom takmičenju. Danas se igra veliki broj utakmica u okviru četvrtog kola takmičenja po grupama i mi smo našli dve prilično zanimljive utakmice, kako za gledanje, tako i za klađenje. Prva od tih utakmica igraće se u Belgiji na stadionu Maurice Dufrasne Liege domaća ekipa Standard Liege dočekuje Nemačkog predstavnika Eintracht Frankfurt.

Domaća ekipa igra prilično dobro u svom nacionalnom šampionatu gde zauzimaju drugu poziciju sa šest bodova manje od Club Brugge-a. U ovom takmičenju trenutno se nalaze na trećoj poziciji sa jednom pobedom, nula nerešenih i dva poraza. U prvom kolu su pobedili Vitoriu Guimares sa 2-0, da bi potom izgubili od Arsenala 0-4 i Frankfurta 1-2 na gostovanjima. Stoge je danas ova utakmica prilično važna za domaću ekipu koja mora da juri pobedu na ovom meču.

Frankfurt sa druge strane igra vrlo solidno u domaćem prvenstvu gde se nalaze na sedmom mestu tabele, ali su za vikend naprosto deomlirali Bayern Munich rezultatom 5-1 i direktno uticali na otkaz koji je dobio trener Niko Kovač. U ovom takmičenju se trenutno nalaze na drugoj poziciji u grupi sa dve pobede, nula nerešenih i jednim porazom. U prvom kolu su teško poraženi od Arsenala, ali su nakon toga napravili iskorak i pobedili na dve utakmice.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju ozbiljnih problema sa sastavima timova. Trener domaće ekipe nem ože da računa na Dussenne, Bokadi, dok su Gavory, Limbombe i Boljevic pod velikim znakom pitanja. Trener Frankfurta ne može da računa na povređene Trapp, Russ, Toure, Wiedwald, De Guzman i Lucas Torro.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo pre dve nedelje kada je Frankfurt na svom terenu pobedio rezultatom 2-1. Ako pogledamo kako ove dve ekipe igraju u domaćem prvenstvu onda možemo videti da Standard na domaćem terenu igra 57.1% utakmice sa više od dva gola, dok na tim utakmicama 42.9% bude da obe ekipe postignu pogodak. Što se gostiju tiče, oni ove sezone na gostovanjim igraju 100% preko dva gola i 100% da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu napadački fudbal koji gaje obe ekipe, posebno ekipa Frankfurta, mislimo da je prava odluka igrati na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 & BTTS (Da bude više od dva gola na utakmici i da obe ekipe postignu pogodak), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Relevant news