St.Gallen – Basel: Analiza utakmice

tipovi i analize

Druga utakmica koja nam je zapala za oko i koju smo odlučili tipovati dolazi iz Švajcarske prve lige, gde se na stadionu Kybunpark u St.Gallenu, sastaju istoimena domaća ekipa i lider na tabeli ekipa Basela. Imajući u vidu činjenicu das u obe ekipe vrlo atraktivne za gledanje, da je Basel sigurno kvalitetnija ekipa, ali da je ta ekipa igrala pre tri dana u Turskoj utakmicu Lige Evrope, smatramo da nas očekuje jedna vrlo interesantna utakmica.

St.Gallen se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli i igraju vrlo lep fudbal što je još važnije. Na domaćem terenu retko prosipaju bodove, imaju odličnu i vernu publiku, koja ih nosi ka pobedama. Ove sezone sun a pet domaćih utakmica imali tri pobede i dva poraza uz prosečno četiri gola na utakmici. Slobodno možemo reći da kada igraju kod kuće, na domaćem terenu igraju totalni fudbal.

1xbet bonus

Basel već godinama dominira Švajcarskim fudbalom, iako im Young Boys u poslednje vreme kvare račune. Trenutno se nalaze na prvoj poziciji na tabeli, a na gostovanjima ove sezone imaju rekord od tri pobede i jedne nerešene, bez poraza. Što se golova tiče, u proseku skoro četiri gola po meču na gostovanjima imaju ove sezone.

Očekivani sastavi

Oba trenera su izjavili da nemaju većih problema pred ovaj meč, mada je trener Basela najavio da će možda malo rotirati u ovom susretu pošto mu je ekipa pomalo umorna. Kako god bilo, sasvim smo sigurni da će biti jedan vrlo zabavan meč.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 89 puta, a ekipa Basela je imala mnogo više uspeha u međusobnim duelima. Naime, 45 puta je kao pobednik izlazila ekipa Basela, 24 puta je bilo nerešeno, a samo 20 puta je pobeđivala ekipa St. Gallena. Što se tiče golova, trendovi su vrlo izraženi. Naime, pet od poslednjih šest susreta je završeno sa više od dva gola, a nekoliko utakmica je završeno sa više od tri gola.

Predlozi za tipovanje

Konačan ishod na ovoj utakmici je gotovo nemoguće predvideti, te smo mi krenuli da tražimo alternativne markete za klađenje i uvideli da je jedan market izrazito interesantan za postavljanje opklade. Naime, mi smatramo da je nabolja oklada na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (Više od dva gola sa Azijskim hendikepom), koja oklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u online sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko vam nije poznata ova linija azijskog hendikepa na golove, preporučujemo vam da pročitate naš članak na tu temu, koji možete naći ovde. Naime, klađenje na azijske hendikepe je vrlo interesantno i kvalitetnije od bilo koje druge vrste klađenja, te svakako preporučujemo da naučite da se kladite na ovaj način.

1xbet bonus

Relevant news