Stirling vs Forfar Athletic: Tipovi, savjeti i kvote 21.03.2023. 20:45

MilosNS
20 ožujka, 2023
828 Views
Stirling vs Forfar Athletic

Iako na prvi pogled nema mnogo utakmica u utorak, te da je teško odabrati siguran tip danas, naši eksperti su se potrudili i pronašli jednu interesantnu utakmicu koja se igra u okviru Škotske Lige 2. To je zapravo treći rang takmičenja u ovoj državi, a meč igraju Stirling vs Forfar Athletic. Iako su gotovo sve online kladionice izašle sa sličnom ponudom, nama se čini da je načinjena greška na marketu za golove, koju grešku ćemo pokušati da naplatimo i ostvarimo zaradu na kladionici.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas, pa tako i ovog utorka smo vam spremili veliki broj interesantnih besplatnih tipova.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Stirling

Iako se po tablici trenutačno nalaze na poziciji dva, Stirling ima utakmicu manje od trenutačno prvoplasirane momčadi Dumbartona. Ovo znači da sa eventualnom pobjedom u meču protiv Forfar Athletic domaća momčad izbija na prvu poziciju sa dva boda više od direktnog konkurenta za direktnu promociju. Ako niste upoznati evo kako funkcionira promocija u Škotskom šampionatu. Samo šampion ide direktno u viši rang. Momčadi koje završe na pozicijama od dva do četiri igraju doigravanje za preostale pozicije. Dakle ulog je ogroman.

Do sad ove sezone Stirling igra fantastično, posebno na domaćem terenu gde imaju omjer od devet pobjeda, dve neodlučene i samo jednog poraza. Ono što je još impresivnije je činjenica da su postigli na 12 domaćih mečeva čak 30 zgoditaka, a primili svega 12. Ovo je bitna informacija kada znamo ko će biti protivnik danas.

https://twitter.com/Stirling_Albion/status/1637152410828173317

Forfar Athletic

Ove sezone League Two je prilično izjednačena, što se vidi i iz pozicije Forfar Athletic momčadi. Naime, oni se nalaze na šestoj poziciji trenutačno, ali imaju samo tri boda manje od prvog plaz off mjesta. Isto tako, neka serija loših rezultata lako može da ih baci u brigu oko opstanka. Mi smatramo da ovo drugo nije realno, pošto je Bonnyrigg Rose momčad zaista loša.

Što se tiče njihovih performansi, pogotovo na gostovanjima oni imaju rekord od 5-2-5. To ih čini trećom najgorom momčadi u ligi, sa samo 14 postignutih zgoditaka na 12 susreta. I tu mi vidimo odličnu priliku da ostvarimo profit od klađenja danas.

https://twitter.com/ForfarAthletic/status/1637562148204212224

H2H

Ove sezone već su viđena dva susreta između ovim momčadi. Na prvom je Stirling lagano dobio na gostovanju 4-1, dok je drugi susret završen dosadnim rezultatom 0-0. Ipak, taj remi pokazuje da Forfar može i da se nosi sa napadom Stirilinga.

Povrede i suspenzije

Obije momčadi imat će sve svoje igrače na raspolaganju.

Stirling vs Forfar Athletic Prijedlozi za klađenje

Vrlo je vjerojatno da će domaća momčad ići na pobjedu ovdje, ali gosti su pokazali da su jedna tvrda i nepredvidiva momčad, te se mi nebismo zaletali ovdje. Mislim da je sigurnije igrati na golove, odnosno na igru GG NE. Igrajući ovu igru vi se kladite da jedna momčad neće postići zgoditak. Koja je to momčad ne treba da vas brine. Mi smatramo da će ovo biti jedna tvrda utakmica sa malo golova.

21.03.2023 20:45

Prijedlog: GG NE

Tečaj: 2.04
Kladionica: 20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.