Stromgodset – Viking: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Sinoć smo doživeli hladan tuš od strane ekipe Intera iz Milana, koji i pored ranog gola nisu uspeli do kraja utakmice ni da odigraju nerešeno, nego su izgubili od ekipe Seville, rezultatom 3-2. Vikend počinje i prva utakmica koju ćemo obraditi u našim tipovima i analizama, je utakmice koja se igra u okviru Norveške prve lige, gde se na stadionu Marienlyst u Drammenu sastaju domaća ekipa Stromgodseta i gosti, ekipa Vikinga. Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju, očekujemo jednu prilično interesantnu utakmicu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 11-toj poziciji, a na domaćem terenu imaju 3 pobede, jednu nerešenu i 3 poraza uz gol razliku od 7 postignutih i 9 primljenih golova. Oni kao ekipa su prilično divlji i imali su nekoliko neverovatnih mečeva u poslednjih nekoliko kola. Izgubili su na volšeban način od Sandefjorda 3-4, da bi onda sve to nadoknadili u prošlom kolu kada su pobedili Haugesund 3-2. Ako pogledamo neke njihove rezultate, videćemo da su i moćni Bodo/Glimt naterali na borbu i da su izgubili samo 2-3.

Njihovi protivnici, ekipa Vikinga do sada nema dobru sezonu, pošto se nalaze na 14-toj poziciji šampionata, a na gostovanjima imaju 1 pobedu, 2 nerešene i 4 poraza, uz gol razliku od 6 postignutih i 16 primljenih golova. Najveći problem Vikinga ove sezone je njihova odbrana, koja prima previše golova i pravi previše grešaka. Iako oni nemaju za sada neki perfektan skor na gostovanjima, bitno je istači da su igrali protiv Boda i Rosenborga, gde se realno ni ne očekuju bodovi.

Očekivani sastavi

Treneri nemaju većih problema sa sastavima timova pred ovaj meč.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 37 puta i rezultati su apsolutno izjednačeni. Domaćin je pobedio 16 puta, 8 puta je bilo nerešeno i Viking je pobedio 13 puta. Što se golova tiče njihove utakmice su prilično izjednačene, te je bilo utakmica sa mnogo, ali i sa malo golova.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, ovo je utakmice dve jako loše odbrane, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više golova na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.54 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news