Strommen – KFUM: Analiza utakmice

Milos
6 srpnja, 2020
325 Views
nogomet tipovi

Vikend je došao i prošao, a mi smo bili polovični sa našim analizama i tipovima, pošto je dva tipa bilo dobitno, a dva gubitno. Jedina utakmica koja nam je ostavila gorak ukus u ustima je utakmica između Cagliarija i Atalante, gde smo videli jedan poništen gol, jedan crveni karton, 10 kornera i čak 28 šuteva na gol, ali samo jedan pogodak u mreži domaćih, što nikako nismo očekivali od tako potentnih ekipa kao što su Cagliari i Atalanta. Danas imamo samo jedan tip, ali nam se čini kao vrlo kvalitetan, jer u okviru druge lige Norveške na stadionu Strommen, istoimena domaća ekipa dočekuje ekipu KFUM-a.

Domaća ekipa nije dobro krenula ovaj šampionat, pošto su na prvoj utakmici na gostovanju poraženi od strane ekipe Ullensaker/Kisa rezultatom 0-4. Da stvar bude još gora pokazali su vrlo slabu igru posebno u odbrani i čini se da će ove sezone imati dosta problema. Iako je još vrlo rano, smatramo da će se ekipa Strommen-a boriti za opstanak ove sezonu u Norveškoj drugoj ligi.

Gosti ekipa KFUM su na prvoj utakmici na domaćem terenu pobedili ekipu Jerv rezultatom 2-1 u jednoj vrlo interesantnoj utakmici gde su do 60-tog minuta gubili rezultatom 0-1, da bi onda u poslednjih 30 minuta uspeli u potpunosti da preokrenu rezultat. Na toj utakmcii jasno je bilo da je jača strana ove keipe napad svakako, te se od KFUM-a može očekivati ove sezone dosta utakmica sa puno golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 10 puta i rezultati su apsolutno izjednačeni pošto su obe ekipe pobedile po 4 puta, dok je 2 puta bilo nerešeno. Što se golova tiče, na zadnjih 5 utakmica, 3 puta je viđeno 3 ili više golova što je vrlo dobar trend.

Predlozi za tipovanje

Zaista smo bili iznenađeni ponuđenom kvotom na više od dva gola na ovom meču. Obe ekipe mogu primiti gol, a ekipa KFUM je vrlo ofanzivno posložena, te je naša preporuka odigrati na ovom meču Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.72 kvotom u kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos