Stromsdogset – Molde: Analiza utakmice

Milos
19 srpnja, 2020
304 Views
nogomet tipovi

Što se tiče nedeljnih tipova i analiza sviđaju nam se dve utakmice, pa ćemo tipovati obe. Druga utakmica koja nam se sviđa igra se u okviru Norveške Prve Lige, gde će se na stadionu Marienlyst u Drammenu sastati domaća ekipa Stromsdogseta i gosti, ekipa Molde. Imajući u vidu ono što smo videli u prvih nekoliko kola sasvim smo sigurni da nas na ovom meču očekuje jedna vrlo interesantna utakmica i da ima jedan market koji se mora iskoristiti.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 8-oj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali fantastičan učinak sa 2 pobeda, 2 nerešene i 0 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 6 postignutih i 4 primljena gola. Ipak, i pored činjenica da su do sada neporaženi na domaćem terenu, oni nisu pokazali preterano dobre partije, a i te pobede na domaćem terenu su bile uglavnom protiv slabijih ekipa u Norveškoj prvoj ligi.

Njihovi protivnici, ekipa Molde se nalazi na 2-oj poziciji. Na gostovanjima ove sezone imaju 3 pobede, 1 nerešenu i 0 poraza uz gol razliku od 12 postignutih i 5 primljenih pogodaka. Bez ikakve sumnje oni su ove sezone uz ekipu Bodo/Glimt najbolja ekipa šampionata što pokazuju svake nedelje impresivnim partijama. Posebno su imresivni u napadu, jer postižu u proseku tačno tri pogotk po meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 34 puta, i rezultati su na strani gostujuće ekipe. Domaćin je pobedio 8 puta, 7 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 19 puta. Što se golova tiče igrane su utakmice sa mnogo, ali i sa malo golova, te nećemo igrati market za golove.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Gosti su mnogo kvalitetnija ekipa i smatramo da će pobediti bez većih problema. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Molde -1 AH (da Molde pobedi sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.84 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos