Suphanburi – Port FC: Analiza utakmice

Milos
10 ožujka, 2021
558 Views
nogomet tipovi

Sreda nam kao i obično nudi dosta kvalitetnog sadržaja, a tu pre svega mislimo na ponudu fudbalskih, ali i košarkaških utakmica, posebno utakmica iz onih manje popularnih liga. Danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je danas meč koji se igra u okviru prve Thailandske lige, gde se na stadionu Suphanburi Municipality u gradu Suphanburi, sastaju domaća ekipa istog imena kao i grad i gosti ekipa Port FC.

Suphanburi

Domaća ekipa, nažalost ove sezone se bori za opstanak i do kraja regularnog dela takmičenja za njih je svaka utakmica biti ili ne biti. Na domaćem terenu nisu nimalo loši i imaju skor od 4 pobede, 1 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 16 postignutih i 12 primljenih pogodaka. Ipak, danas će imati vrlo nezodan zadatak pošto im u goste dolazi treće plasirana ekipa šampionata.

Port FC  

Njihovi protivnici, ekipa Port FC se kao što smo naveli nalazi na trećoj poziciji šampionata, i do kraja će se boriti za drugu poziciju, pošto je šampionat već rešen. Na gostovanjima imaju 7 pobeda, 1 nerešenu i 4 poraza, uz gol razliku od 26 postignutih i 20 primljenih pogodaka. Znajući kako je ova ekipa motivisana sasvim smo sigurni da će dati sve od sebe da na ovom meču ostvare pobedu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 13 puta do sada, ali ono što je simptomatično je činjenica da su na poslednjih 7 susreta, čak 5 puta bilo da obe ekipe postignu pogodak, a vrlo često i da bude 3+.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle odigrati otvoreno, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos