Tammeka II – Flora II: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vikend je bio blago rečeno katastrofalan, pošto smo od šest tipova uspeli da izvučemo samo jedan VOID i imali smo pet poraza. Ipak, za prosutim mlekom nikada nismo plakali a naši tipovi i analize stižu svakodnevno, što smatramo da je vrlo dobro, posebno nakon dva meseca koji su prošli gotovo bez sporta. Danas imamo samo jednu utakmicu koja nam se sviđa, jer naprosto nema forsiranja iako moramo da povratimo naše unite, jer smo mnogo puta govorili da je disciplina glavna odlika kvalitetnih kladioničara. Utakmica koja nam se sviđa igra se u okviru druge lige Estonije gde igraju rezerve Tammeke i rezerve Flore.

Domaći sastav, se nalazi na 4-toj poziciji nakon tri odigrana kola, jer imaju dve pobede i jednu izgubljenu utakmicu. Na domaćem terenu pobedili su rezerve Levadije 2-0, dok su na gostovanjima pobedili Jarve 1-0 i izgubili od Maardu 0-5. Ekipa će se bez svake sumnje boriti za plasman u gornjem delu tabele, ali ovaj put im na gostovanje dolazi prilično snažna ekipa rezervi Flore.

Njihovi protivnici, reserve Flore nisu na najbolji način krenuli ovu sezonu, pošto do sada imaju jednu pobedu protiv rezervi Levadije 2-1, jednu nerešenu protiv ekipe Parnu 1-1 i jedan poraz protiv ekipe Vaprusa 0-1. Malo je reći da se od rezervi najbolje ekipe u državi očekuju mnogo bolji rezultati i utakmica koja se igra sutra je perfektan momenat da se krene u dobru seriju.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igače spremne, a šuška se da će Flora biti pojačana nekim igračima iz prvog tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 5 puta, i rezultati su na strani gostiju, jer je Flora pobedila tri puta, jednom je bilo nerešeno, a domaćini su pobedili samo jednom. Što se golova tiče tri puta preko dva gola, ali ono posebno interesantno je svakako da su ove dve ekipe igrale pre četiri meseca i da je Flora pobedila čak sa 8-1.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Iako se obe ekipe nalaze trenutno na sredini tabele, smatramo da Flora mora krenuti da igra bolje i da će dati sve od sebe da pobede na ovoj utakmici. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Flora II -0.5 AH (da Flora pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.825 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news