Taylor Fritz vs. Rafael Nadal: Tipovi, savjeti i kvote 06.07.2022.

Dusan
6 srpnja, 2022
418 Views
Taylor Fritz vs. Rafael Nadal

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U srijedu ćemo doznati imena preostala dva polufinalista ovogodišnjeg Wimbledona. U jednom od četvrtfinalnih mečeva Taylor Fritz pokušat će zaustaviti Rafaela Nadala na putu do njegovog petog finala.

Pobjednik ovog meča u polufinalu će se sastati s uspješnijim iz duela Christian Garin – Nick Kyrgios, dok su mjesto među najbolja četiri već osigurali Novak Đoković i Cameron Norrie.

Taylor Fritz

Način na koji Taylor Fritz igra na Wimbledonu je impresivan. Jedanaesti nositelj je jedini koji nije izgubio niti jedan set na turniru i pobijedio je sve protivnike rezultatom 3-0. Doduše, nije imao pretjerano teške suparnike, ali nije on kriv što su neki favoriti iz njegovog dijela ždrijeba rano eliminisani.

Amerikanac je u prva četiri kola bio bolji od Musettija, Graya, Molcana i Kublera te tako nastavio s izvrsnim ovosezonskim igrama na travi. Fritz je prije Wimbledona osvojio naslov u Eastbourneu, tako da je trenutno neporažen u osam uzastopnih mečeva.

Ovo će američkom igraču biti prvo četvrtfinale Grand Slama, a ostaje za vidjeti hoće li važnost meča utjecati na njegovu pribranost i koncentraciju. Publika na Centralnom terenu vjerojatno će biti protiv njega, jer će Rafael Nadal biti s druge strane mreže.

Rafael Nadal

Španjolac je došao na u Wimbledon a da ove sezone nije odigrao niti jedan turnir na travi. To se odrazilo i na njegove nastupe na startu turnira, jer je u prva dva meča protiv Cerundola i Berankisa izgubio po jedan set.

No, kako je turnir odmicao, Rafael Nadal igrao je sve bolje te je u trećem i četvrtom kolu svladao Sonega i Van De Zandschulpa bez izgubljenog seta, a posebno je dominantan bio protiv Talijana kojem je dopustio da osvoji samo sedam gemova.

Španjolac nije sudjelovao na posljednja dva Wimbledona. Pobijedi li ovaj meč, plasirat će se u svoje treće uzastopno polufinale. Nadal nije igrao u finalu ovog turnira od 2011. godine, a kako je ove godine osvojio Australian Open i Roland Garros, silno je motiviran doći do preostala dva Grand Slama.

Raniji susreti

Taylor Fritz i Rafael Nadal do sada su odigrali tri duela. Španjolac je dobio prva dva, ali ga je Amerikanac svladao u ovogodišnjem finalu Indian Velsa 2-0 (7-6, 6-3).

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti daleko najteži zadatak za Nadala na ovogodišnjem Wimbledonu. Fritz je prilično miran i staložen, dobro servira i neće previše respektirati protivnika. S druge strane, Španjolac je iskusniji, jer je odigrao mnogo više velikih mečeva od Amerikanca. Osim toga, kako turnir odmiče podloga je sve sporija, što Nadalu više odgovara jer je tada najbolji i najopasniji.

Sve u svemu, bit će ovo vrlo zanimljiv i uzbudljiv dvoboj. Favoriziramo Španjolca, ponajviše zbog njegovog iskustva, pa je naš prijedlog klađenja hendikep pobjeda Nadala na margini od -3,5 gemova.

Prijedlog za tipovanje: Rafael Nadal -3.5

Tečaj: 1.71

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan