Telekom Bonn – Neptunas: Analiza utakmice

tipovi i analize

Danas se nastavljaju takmičenja u FIBA Champions League i 7DAYS EuroCup, te smo mi uspeli da pronađemo nekoliko prilično zanimljivih utakmica koje zaslužuju našu pažnju. Vikend je prošao slabije nego što smo navikli, pošto smo uspeli da pogodimo tačan rezultat na samo jednoj od četiri tipovane utakmice, ali midweek je bio odličan te naša banka nije pretrpela značajan udarac.  Danas u Nemačkoj u okviru FIBA Champions League takmičenja igraju domaća ekipa Telekom Baskets Bonn i gosti ekipa Neptunasa. Sasvim smo sigurni da nas čeka jedna izuzetno zanimljiva utakmica između ekipa koje igraju vrlo atraktivnu košarku sa mnogo trčanja i brzom tranzicijom.

Domaća ekipa, trenutno ima dve pobede i dva poraza u ovom takmičenju, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da su kod kuće dobili oba susreta dok su na gostovanjima ove sezone izgubili obe utakmice, što pokazuje da su izrazito „domaćinska“ ekipa. Dobili su na svom terenu Basket Zaragosu 85-71 i Besiktas 86-82, dok su izgubili na gostovanjima protiv Brindisija 75-76 i Szombatelya 59-91. U domaćem šampionatu igraju toplo hladno, gotovo identično kao i u FIBA Champions League.

1xbet bonus

Neptunas je sa druge strane krenuo mnogo bolje u ovom takmičenju i imaju tri pobede i samo jedan poraz.  Pobedili su Basket Zaragosu 91-73, PAOK 94-72, i Brindisi 81-71, dok je jedini poraz došao protiv Dijona 75-89. Njihovu igru odlikuje brza tranzicija i ne toliko kvalitetna odbrana, te se na ovom meču može očekivati veliki broj poena.

Očekivani sastavi

Obe ekipe imaju sve igrače spremne za ovaj duel, nema povređenih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove ekipe u istoriji nisu igrale nikada jedna protiv druge, te će ovo biti njihov prvi međusobni duel. Kao što smo rekli gledajući dosadašnje rezultate, kako u domaćim prvenstvima tako i u prva četiri kola ovog takmičenja, može se očekivati jedna utakmica koja će ići na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Kladionice su postavile Over liniju na 162, a u toku noći ista je krenula da pada tako da smatramo da je to dobar pokazatelj da većina kladioničarske populacije očekuje da će na ovom meču biti dosta poena. Smatramo da je trenutna linija postavljena nisko i da ima prostora da ove dve ekipe probiju ovu liniju prilično lako.  Iz tog razloga naš predlog na ovom susretu je da se odigra Over 162 points (da obe ekipe postignu više od 162 poena), koja igra se plaća solidnom 1.77 kvotom u kladionici 1XBet.    

1xbet bonus

Relevant news