Tenerife – SIG Strasbourg: Analiza utakmice

MilosNS
5 svibnja, 2021
512 Views
tenerife strasbourg

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, za razliku od drugih nedelja nema mnogo utakmica koje nam se sviđaju, a mi smo odabrali jednu košarkašku utakmicu koja se igra u okviru FInal 8 turnira FIBA Champions League, gde se sastaju Španska ekipa Tenerife i Frnacuska ekipa SIG Strasbourg.

Tenerife

Nekako se čini da je ekipa Tenerifa sve podredila ovom Final 8 turniru, gde se i smatraju jednim od favorita. To je i normalno pošto cele sezone u ovom takmičenju igraju fantastično, a cele sezone u proseku svojim protivnicima postižu 81.70 poena. Odbrana im nije jača strana pa zato moraju da igraju brže u napadu. Ekipa koja u svojim redovima ima Huertasa, Shermadinija i Doornekampa je svakako jedan od glavnih favorita za titulu ovde.

SIG Strasbourg

Francuska ekipa koja je do pre par sezone igrala Euro League, sada se takmiči u kupu pod pokroviteljstvo FIBA i ove sezone su napravili dobar rezultat. Iako nisu favoriti na ovom takmičenju, oni mogu svakoga da iznenade, pogotovo iz ralzoga što imaju prilično ubitačne igrače na pozicijama 1 i 2, u liku Bonzija Colsona i Brandon Jeffersona. Oni ove sezone trpaju svojim protivnicima u proseku 81.4 poen, ali isto tako i primaju tačno 82 poena po meču.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dva puta do sada, ali to je bilo davno, te nema uticaja na naš pik.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 162 points (da bude 162 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.78 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.