The Strongest – Aurora: Analiza utakmice

Milos
28 prosinca, 2020
477 Views
nogomet tipovi

Poslednja dva kola u Bolivijskom šampionatu se događaju neke čudne stvari, pa smo odlučili da malo analiziramo ista i da pokušamo da odgonetnemo šta se to zapravo dešava i zašto veliki favoriti odjednom prosipaju bodove na samo dva kola do kraja. Danas, među našim analizama i tipovima vraćamo se Bolivijskom šampionatu, gde je ostalo još dva kola do kraja, a poslednje kolo će se igrati simbolično 31.12. ove godine. Nastavljamo da igramo na utakmice ekipa koje imaju zašto da igraju, kao što je to ekipa The Strongesta, koja se bori za titulu.

Što se tiče ekipe The Strongesta, oni se bore za titulu sa ekipom Bolivara i ekipom Always Ready, a sve tri ekipe se nalaze na samo 2 boda razlike (Bolivar 46, Always Ready 45 i The Strongest 44). Ono što je prosto neverovatno je činjenica da je The Strongest najefikasnija ekipa šampionata, koja pritom ne igra dobro na gostovanjima. Na domaćem terenu su monstruozni, pošto su od 12 utakmica pobedili na 11, odigrali 0 nerešenih i samo 1 izgubili (od ekipe Jorge Wilstermann još u februaru mesecu 2020. godine), uz gol razliku od 38 postignutih i 8 primljenih golova. Njima je ova utakmica izrazito bitna, jer eventualnim porazom ili nerešenim rezultatom gube velike šanse da osvoje ovaj deo prvenstva.

Gosti, ekipa Aurore nalaze se na 12-toj poziciji, ali ono što je specifično za ovogodišnje prvenstvo je činjenica da niti jedna ekipa ne ispada iz lige, zbog poznate situacije sa COVID-19 pandemijom. Oni na gostovanjima ove sezone imaju 0 pobeda, 1 nerešenu i 11 poraza, uz gol razliku od 7 postignutih i 24 primljena pogotka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, ali sasvim je sigurno da će na teren izaći najboljih 11 u datom trenutku.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 47 puta i rezultati su prilično na strani The Strongesta, pošto je domaća ekipa pobedila na 22 susreta, 9 puta je bilo nerešeno i gosti su dobili 16 mečeva. Što se tiče golova postoji odličan trend, pošto je na poslednjih 7 susreta, čak 6 puta viđeno 3 ili više pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati konačan ishod, niti golove, ovde igramo da će ekipa The Strongesta na poluvremenu voditi sa jednim ili više golova razlike. The Strongest mora da krene silovito i da po mogućnosti razmontira ekipu Aurore, jer im je pobeda preko potrebna, pogotovo nakon blamaže (prodaje bodova) u poslednjem meču protiv Guabire. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati The Strongest -1 AH First Half (da The Strongest u prvom poluvremenu vodi sa jednim ili više golova razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.84 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos