Tianjin Tianhai – Tianjin Teda: Analiza utakmice

prognoze utakmica

Nakon iznimno zanimljive ponude u subotu, samo jedna utakmica je zapala za oko našim ekspetrima, te će nedelja imati svega jednu analizu i jednu preporuku za klađenje. Kineska liga nastavlja da bude u našem fokusu i na gradskom derbiju Tianjin-a smatramo da postoji solidan value na jednom kladioničarskom marketu. Ovo je susret dvije momčadi koje se prilično muče tijekom ovog prvenstva i koje se nalaze u donjem delu tablice, ali koje povrh svega igraju vrlo napadački nogomet i pored toga.

[mailmunch-form id=”805182″]

Domaća momčad Tianhai-a se trenutačno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i igraju u prilično lošoj formi pošto u poslednjih sedam susreta imaju nula pobjeda, četiri neodlučene i tri poraza, uz gol razliku 11 datih i 14 primljenih zgoditaka. Ekipa je sastavljena prilično mršavo za ovo prvoligaško takmičenje, pošto u sastavu imaju tri brazilska stranca, koji nisu previše poznati široj populaciji u vidu veznjaka Leonarda i napadača Alana i Renatinha. Ono što je interesantno za ovu momčad je da vrlo često igraju utakmice gde obe momčadi postižu zgoditak i da su ove sezone igrali u proseku utakmice sa 3.21 zgoditkom.

Sa druge strane ekipa Tede se nalazi na 11-tom mjestu tablice, a u prosjeku igraju utakmice sa 2.95 zgoditaka po utakmici. Oni imaju uglavnom njemačke strance i njemačkog trenera, a uz Sandra Wagnera i Bastiansa imaju i napadače Acheamponga i Johnathana, koji su zajedno postigli ove sezone 16 zgoditaka. Na poslednjih sedam susreta imaju omjer od dvije pobjede, jedne neodlučene i četiri poraza. Ovu momčad odlikuje odlična napadačka kombinacija brzih i snažnih igrača, te su prilično nezgodni za braniti, što je jedan od bitnih razloga našeg pika na ovu utakmicu.

Očekivani sastavi

Domaći su igrali pre tri dana utakmciu kupa Kine i lagano izgubili na svom terenu 0-4, te se može očekivati da će biti malo umorni, ali svakako neće želeti da se lako odreknu bodova u bitnom gradskom derbiju. Sa druge strane gostujuća momčad je svežija i nema problema sa sastavom momčadi te očekujemo jednu iznimno zanimljivu utakmicu danas.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve momčadi su igrale do sada 5 puta, i rezultati su prilično izjednačeni. Jedan put su pobjedili domaćini, dva puta je pobjedu odnosila Teda, dok je dva puta bilo neodlučeno. Što se tiče golova na utakmicama, izražen je trend da se igraju utakmice sa mnogo zgoditaka, jer je većina utakmica završena sa više od dva zgoditka. Kako su trendovi izrazito na strani golova i posebno igre BTTS (Both Teams To Score), smatramo da je BTTS riskantnija oklada iz razloga što domaćin ima tendencija da se ponekad raspadne i preda, te ni ne pokušava da postigne zgoditak.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da je ovo susret između dve slabije ekipe, ali das u i pored toga momčadi prilično izjednačene i da je u pitanju gradski derbi, smatramo da će na ovom susretu “biti vatre”. Domaći su pomalo umorni i razočarani posle ispadanja u kupu, ali i dalje mislimo da će biti golova na ovom susretu. Iz tog razloga naš prijedlog je da se odigra Over 2.5 goals (više od 2 gola na utakmici) koja oklada se plaća solidnih 1.74 u online sportskoj kladionici 1xBet.

 

Svi tipovi za danas

Relevant news