Tijanin Teda – Hebei: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Juče se nismo proslavili sa Kineskom utakmicom koja je bila jedna od naših tipova i analiza, ali i dalje obožavamo da igramo CSL, pošto smatramo da je to jedna neizmerno zabavna fudbalska liga, sa ne toliko zabavnim VAR sudijama, koji često znaju da naprave pravi dar-mar na terenu. Danas je na redu 12-to kolo Grupe B i neke stvari će biti mnogo jasnije nakon ovog kola, ali takođe imamo ekipe koje su motivisane i ekipe koje nisu motivisane da igraju ovo kolo.

Domaća ekipa Tijanin Teda se nalazi na poslednjoj poziciji Grupe B i ove sezona je za njih totalna propast. Naprosto nisu uspeli nikog da pobede, primaju puno golova, a njihov napad ne funkcioniše. Na samom početku sezone ostali su bez trenera i napadača Wagnera i nisu se oporavili od tih udaraca. I na ovom meču su postavljeni za autsajdere sa +0.5 linijom Azijskog  hendikepa, što znači da kladionice očekuju manje više laganu pobedu ekipe Hebei.

Njihovi protivnici, ekipa Hebei se nalazi na 6-toj poziciji, a ova utakmica im je izrazito bitna jer se može desiti da se domognu 4-te pozicije koja void u play off, što bi bio lep uspeh za ovu ekipu. Oni su jedna od najefikasnijih ekipa u šampionatu, a njihove utakmice uvek su zabavne sa mnogo golova. Osim njihovih protivnika, oni su primili najviše golova u celoj grupi, tačnije 22 na 11 utakmica. Imaju vrlo potentan napad koji zna svakoj ekipi da napravi problem.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 9 puta do sada, domaći su pobedili samo jednom, dva puta je bilo nerešeno a gosti su pobedili 6 puta. Što se tiče golova, bilo je šarenih rezultata, odnosno utakmica sa mnogo, ali i malo golova.

Predlozi za tipovanje

Nije lako odlučiti se za pravu igru na ovoj utakmici, ali mi smatramo da će biti golova, posebno u mreži domaćina, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 1.5 Away Goals (da Hebei postigne više od jednog gola na ovoj utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.66 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news