Tiket dana – četvrtak 05.11.2020

Milos
4 studenoga, 2020
515 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put  kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru takmičenja Europa League, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 05.11.2020. godine

Crvena zvezda – Gent, Europa Leauge, 05.11.2020

Iskreno nije nam jasno zašto market reaguje i igra na Gent, ekipu koja se prosto raspada na terenu i koja nikako ne uspeva da pronađe ritam svoje igre. Sa druge strane, Crvena zvezda je u prošlom kolu razmonitrala Liberec, a protiv Hoffenheima se solidno držala, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Crvena zvezda ML (da Crvena zvezda pobedi, ili u lokalnom žargonu “1”) sa kvotom 1.75

Dinamo Zagreb – Wolfsberger, Europa Leauge, 05.11.2020

Interesantno da Dinamo Zagreb nakon dve utakmice ima dva boda, ali još interesantnija je činjenica da nije na njihovim utakmicama viđen niti jedan pogodak do sad. Wolfsberger sa druge strane je jedna mašina koja privlači golove, pa imajući u vidu da oni sasvim sigurno neće igrati defanzivno i da će pokušati da napadnu ekipu Dinama, mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.72

Real Sociedad – AZ, Europa League, 05.11.2020

Prilično neverovatno, ali ekipa koja je lider La Lige i koja u proseku igra utakmice sa 2.75 golova u jednoj nisko efikasnoj ligi kao što je Španska je u prva dva kola ovog takmičenja odigrala dva puta samo 1-0. AZ sa druge strane ima problema sa covid pandemijom, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će biti više od dva gola:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka) sa kvotom 1.62

AC Milan – Lille, Europa League, 05.11.2020

Vrlo zanimljiva utakmica nas očekuje u Italiji, gde razgorošađena ekipa AC milana dočekuje nezgodne goste iz Francuske, ekipu Lille. Italijani imaju 6 bodoav,a a Francuzi imaju 4 boda i to su dve prvoplasirane ekipe u njihovoj grupi. Prema poslednjim informacijama, Milan će na teren sa vrlo ozbiljnom postavom, te smatramo da treba igrati:

Tip: AC Milan TT O1.5 (da AC Milan postigne dva ili više golova) sa kvotom 1.72 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.14 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos