Tiket dana – subota 16.01.2021

Milos
15 siječnja, 2021
577 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 16.01.2021. godine

Wolfsburg – RB Leipzig, Nemačka Bundesliga, 16.01.2021

Vrlo interesantan duel nas očekuje na stadionu Volkswagen Arena, gde domaća ekipa koja se naalzi na 6-toj poziciji, dočekuje ekipu koja je prošlo kolo izgubila lidersku poziciju nakon poraza od Borusije Dortmund, RB Leipzig. Iako su domaći prilično opasna ekipe, RB Leipzig ima najbolju odbranu u ligi i sumnjamo da će dozvoliti još jedan kiks u nizu. Stoga, smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: RB Leipzig (da gosti pobede na ovom meču) sa kvotom 2.00

Sampdoria – Udinese, Italia Serie A, 16.01.2021

Neverovatna kvota na 3+ kada se pogleda kako ove ekipe igraju između sebe. Naime preko 80% domaćih utakmica ekipe Sampdorie idu u plus, dok Udinese na preko 62% gostujućih mečeva ide preko ove linije. Na 5 od poslednjih 6 mečeva ove dve ekipe je išlo u plus, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 2.00

Sparta Rotterdam – PSV, Holandija Prva Liga, 16.01.2021

Sparta iako nije previše visoko na tabeli na svojim domaćim utakmicama igraju vrlo hrabro i bore se do poslednje kapi krvi. Do pokazuje i da su skoro svakoj ekipi ove sezone koja je gostovala dali makar po jedan gol. Sa druge strane PSV je veliki favorit, pa predlažemo da se odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.60

Antalyaspor – Trabzonspor, Turska Super Liga, 16.01.2021

Bez ikakve sumnje očekuje nas ovde interesantan duel dve ekipe koje obožavaju da igraju zabavne međusobne duele. Obe ove ekipe se nalaze na sredini tabele i imaju afinitete ka vrhu, te imajući u vidu kako ove ekipe primaju i postižu golove smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.85

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 5.29, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos