Tiket dana – utorak,19.10.2021.

Dusan
19 listopada, 2021
492 Views
tiket dana

Za današnji tiket dana smo odabrali 2 fudbalska i 1 košarkaški meč, a ukoliko tiket uplatite u kladionici 22bet koeficijent 8,65 nudi mogućnost solidne zarade. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

19.10 19:00 Hamburg – Partizan, Eurocup

 Kreće večeras i Eurocup, i na otvaranju sezone će Beogradski Partizan gostovati u Nemačkoj, ekipi Hamburga. Partizan je inače po kladionicama prvi favorit za osvajanje ovog takmičenja, i prema tome ekipe kao što je Hamburg ne bi smele da predstavljaju problem izabranicima Željka Obradovića.

Hamburg je inače na devetoj poziciji Nemačkog šampionata, i do sada nisu ostavili utisak preterano kvalitetne ekipe. Na četiri meča su uspeli da postignu po 80 poena u proseku, ali taj broj u ovom meču nije od velikog značaja obzirom da su njihovi protivnici u ligi daleko ispod Partizana po kvalitetu.

Partizan ove sezone u ABA ligi nije primio nijednom više od 73 poena, a na čak tri meča je protivnike svodio na 59,57 i 61 poen. Partizan sa najvišim mogućim ambicijama ulazi u ovom takmičenje, i sigurno je da Željko Obradović neće prepustiti stvari slučaju, već da će želeti da otpočne Evropsku avanturu sigurnom pobedom. Ključ i u ovom meču će biti dobra odbrana Beogradskog tima, tako da verujmo da je granica od 154.5 poena možda i previsoka u ovom trenutku.

Under 154.5 1,88 22bet

 19.10 20:45, QPR – Blackburn, England 2

Ovo je duel u kome možemo očekivati otvoren pristup obe ekipe, samim tim i golove. QPR je trenutno na skoru od pet pobeda, tri remija i četiri poraza, uz 23 postignuta i 20 primljenih golova. Sa prosečno 3,6 golova po meču spadaju u jednu od efikasnijih ekipa Championshipa.

Igraju brz i napadački fudbal, ali glavni problem im je slabija odbrana. Otežavajuća okolnost za njih biće i izostanak Fielda, Wallace’a, Owens i Johansen u ovom meču. S druge strane Blackburn je trenutno na skoru od četiri pobede, pet remija i tri poraza.

U dosadašnjem delu prvenstva su uspeli da postignu 21 pogodak, dok su primili 16 golova. Po stilu igre su veoma slični večerašnjem domaćinu, pa sem dobrog napada i oni imaju odbrambenih problema. Očekuje se da večeras budu bez Whartona, Dacka, Costella, a pod znakom pitanja je igrač sredine terena Pickering.

Po svemu prikazanom do sada trebalo bi da vidimo jedan efikasan meč, jer su obe ekipe pokazale da bez problema mogu zatresti mrežu protivnika, a i njihove odbrambene linije često znaju da kiksnu.

BTTS and Over 2.5 2,00 22bet

19.10 21:00 PSG – Leipzig, Champions League

Posle podele bodova protiv Club Brugge-a u prvom kolu, fudbaleri PSG-a su kupili mir u kući pobedom od 2:0 na svom terenu nad drugim konkurentom za prvo mesto u grupi, ekipom Manchester City-ja.

Uporedo su i lideri Francuskog šampionata, pa se bez obzira na neke skorašnje kikseve može reći da su u dobroj formi. Za ovaj meč će biti bez Di Marie, Navasa, Neymara, Paredesa i Ramosa, ali svakako i bez njih su ogromni favoriti.

Lepzig je trenutno posledenjeplasirani tim u grupi, i večerašnjim neuspehom bi se gotovo sigurno oprostili od šansi za jedno od dva mesta koja vode u dalji krug takmičenja. Nakon poraza od 6:3 proti Manchester City-ja u prvom kolu, na sovm terenu su poraženi od Club Bruggea sa 2:1. Pad u igri i formi su evidentni, pa su tako i u Bundesligi u subotu uspeli da izvuku smo bod na gostovanju Freiburgu.

Večeras su prilično oslabljeni obzirom da su van stroja Brobbey, Halstenberg, Olmo i Saracchi, tako da je sve sem sigurnog trijumfa domaćina ravno senzaciji. U dva od tri međusobna duela odigrana u Ligi Šampiona je PSG izlazio kao pobednik bez primljenog gola, a obzitom na trenutnu formu obe ekipe sličan scenario očekujemo i u večerašnjoj utakmici. Verujemo u pre svega Donnarumu, a i red je da Lonel Messi pokaže zašto je jedan od najboljih fudbalera sveta.

BTTS – NO 2,30 22bet

PREDLAŽEMO DA TIKET ODIGRATE U SISTEMU 2 OD 3, ILI 2+3 OD 3.

Ukupni koeficijent 8,65

Kladionica 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan