Tiket dana – 21.01.2022.

Dusan
21 siječnja, 2022
613 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo jednu fudbalsku i tri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za petak 21.01.2022. godine

17:30 KTP Kotka Basket – Bisons Loimaa, Finland 1 Basketball

Loša forma u poslednje vreme i neki neočekivani porazi su ekipu KTP-a udaljili od samog vrha tabele, pa tako ovaj meč dočekuju na četvrtoj poziciji na table sa korom od deset pobeda i osam poraza. Podjednak broj pobeda imaju kod kuće i na strani, a u svojoj dvorani su zabeležili pet pobeda i tri poraza, uz prosek od 166.3 poena po meču.

Bisons je pretposlednji tim Finskog šampionata, i u dosadašnjem delu sezone su ostvarili učinak od pet pobeda i trinaest poraza. Na strani i maju samo dva trijumfa iz deset odigranh utakmica, uz prosek od 158.8 poena po meču, i jedna su od najlošijih ekipa u ligi po pitanju defanzive na gostujućim mečevima, obzirom da protivnicima dopuštaju skoro 87 poena po meču.

Nema sumnje da će KTP iskoristiti razliku u odnosu na gostujući tim, i samo je pitanje hoće li trijumfovati sa manje ili višeod 20 poena razlike. Očekujemo sigurnu i efikasnu pobedu domaće ekipe.

Over 151.5 / 1,43  22bet

18:00 CSKA Moscow – Olimpia Milano, Euroleague

Iako je CSKA pred početak sezone bio jedan od glavnih favorita za osvajanje prvog mesta na kraju regularnog dela takmičenja, ostvareni rezultati do sada su pokazali da CSKA ipak u ovom trenutku nije jedan od najboljih klubova u Euroleague.

U poslednje vreme imaju dosta problema da sačuvaju stečenu prednost tokom utakmice, pa su tako uz dosta muke uspeli da savladaju Albu i Asvel, dok su recimo od Uniks-a kod kuće poraženi su ubedljivih 88:67. Olimpia je trenutno na poziciji broj tri sa ostvarenim učinkom od dvanaest pobeda i šest poraza. Nakon veoma turbulentnog perioda u kojem su doživeli nekoliko zaista neverovatnih i neočekivanih poraza, na poslednjih pet mečeva su uspeli da zabeleže četiri trijumfa i tako ostanu u borbi za osvajanje trećeg mesta.

U seriji su od dve uzastopne pobede ( Barcelona 75:73 i Alba Berlin 84:76 ), i možemo reći da su u usponu forme. Više puta ove sezone smo videli da košarkaši Italijanskog tima mogu odigrati odlično u odbrani, a to je „ključ“ za večerašnju pobedu u Moskvi. Očekujemo da Milano uspori ritam meča i odigra agresivno u odbrani, i tako dođe u šansu da dođe po pobede u Moskvi. Kladionice favorizuju CSKA sa 6 poena prednosti, i to je po našem mišljenju zaista previsoka margina.

Olimpia Milano +11.5  / 1,40 22bet

18:00 Split – Osijek, Hrvatska 1 Košarka

Split je imao zaista mnogo problema sa izostancima igrača u poslednje vreme, pa iz tog razloga ne treba čuditi serija od tri zastopna poraza. Pre 15ak dana su mogli da odlože meč sa Partizanom, ali su ipak vidno desetkovani izašli na parket i pretrpeli poraz od čak 60 poen razlike.

Većina odsutnih igraa se polako vraća u željeni ritam, i nakon duže pause će odigrati meč u nacionalnom šampionatu protiv Osijeka. Split je uz Zadar jedan od glavnih pretendenata na šampionski naslov, a ovaj meč dočekuju na trečoj poziciji na tabeli sa skorom od dvanaest pobeda i tri poraza.

Kod kuće imaju svih sedam pobeda, uz prosek od 152.3 poena po utakmici. Osijek je trenutno na osmom mestu iodi veliku bornu ne bi li se dokopao makar šestog mesta koje vodi u plej of, ali im za sada ne ide najbolje. Iz petnaest odigranih utakmica imaju pet pobeda i deset poraza, a trenutno su u seriji od dva uzastopna poraza.

Na strani su ostvarili tri pobede na osam odigranh mečeva, uz prosek od 161,9 poena po utakmici. Njihovi mečevi se tradicionalno završavaju sa velikim brojem postignutih poena, a verujemo da će ovaj meč odlično poslužiti košarkašima Splita da se vrate u takmičarski ritam pred nastavak obaveza u ABA ligi.

Over 148.5/ 1,426  22bet

20:45 Verona – Bologna, Italy Serie A

Ekipa Verone je pravo ovesezonsko osvežnje, obzirom da igraju veoma aktraktivan i efikasan fudbal, i uoči ovog meča su na desetoj poziciji sa 30 osvojenih bodova nakon 22 odigrana meča. Imaju osam pobeda, šest remija i osam poraza, uz gol količnik od 41 postignutog i 37 primljenih golova, i sa prosekom od 3.5 gola po meču su jedna od najefikasnijih ekipa u ligi.

Na svom terenu su osvojili 17 bodova iz 11 odigranih utakmica, uz gol razliku od 21 postignutog i 16 primljenih golova, odnosno 3.4 gola po meču. Bologna je bila na lepom putu da se ove sezone konačno izbori za učešće barem u Ligi Konferencija, ali su totalno posustali, i trenutno zauzimaju trinaestu poziciju na tabeli da 27 osvojenh bodova.

Upisali su osam pobeda, tri remija i deset poraza, uz 28 postignutih i 35 primljenih golova. Na strani imaju tri pobede, dva remija i pet poraza, uz gol količnik od 12 postignutih i 19 primljenih golova, i sa skoro 2 primljena gola u proseku su jedna o ekipa sa najlopijim defanzivnim učinkom u ligi na gostujućim mečevima.

Verona je u prošlom kolu dobila Sassuolo u gostima sa 4:2, dok je Bologna izgubila kući od Napolija sa 2:0, i to im je bio četvrti poraz u poslednjih pet mečeva u ligi. Očekujemo reakciju Bologne i ofanzivni pristup jer jedino tako mogu učiniti nešto protiv raspoložene Verone, a kako je ekipa Verone u odličnom golgeterskom ritmu, golovi na ovom meču ne bi smeli izostati.

Goals scored in both halves  /  1.71 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.88, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan