Intro

Tiket dana – 22.02.2020

tiket dana

Veoma nam je drago da je naš prvi Tiket Dana na portalu Sportske-kladionice bio uspešan, te su u četvrtak uveče naši čitaoci koji su odlučili da prate naš tiket dana mogli da uživaju u pogođenom tiketu sa kvotom 9.53! Naravno da je lepo kada se pogodi tiket i danas ćemo opet za vas, pokušati da pogodimo joše jedan tiket, sastavljen od fudbalskih utakmica koje se igraju širom Evrope i sveta u subotu.

Ostvarivati zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa nije lako, te mi ka oi uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice.

Evo naših predloga za Tiket Dana 22.02.2020. godine

Cove Rangers – Queens Park, Škotska League 2, 22.02.2020

Prvi duel koji predlažemo igra se u okviru League 2 Škotske, gde lider na tabeli, ekipa Cove Rangers ana svom stadionu Balmoral u Aberdenu dočekuje 4-to plasiranu ekipu šampionata, Queens Park. Domaći su vrlo impresivni u dosadašnjem delu sezone, te imaju 6 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Edinbugh City i čak 20 bodova prednosti u odnosu na treće plasiranu ekipu Cowdenbeatha. Na domaćem terenu su nezaustavljivi sa 12-0-0 rekordom do sada, a u proseku igraju utakmice sa 3.83 gola po meču. Gosti nisu uopšte loši, napad im je jača strana, a na gostovanjim su ove sezone u proseku postizali 1.5 golova po meču. Ne mislimo da Queens Park ima dovoljno snage da odnese pobedu, ali da će pružiti otpor to je sigurno, te je naš predlog na ovom meču:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.60

Swarovski Tirol – Wolfsberger, Austrijska Prva Liga, 22.02.2020

Ove sezone ekipa Swarovski Tirola je postala moneta za potkusurivanje velikoj većini timova u prvoj ligi. Naprosto nemaju kvalitet za ovaj rang takmičenja i trenutno su zakucani za dno tabele sa samo 12 bodova iz 19 utakmica. Sa druge strane u goste im dolazi vrlo ozbiljna ekipa Wolfsbergera koja pretenduje na sam vrh tabele, a koji su imali krizu rezultata zbog igranja u Evropi. Međutim, posle zimske pause ponovo su povratili svoju formu i u poslednjih mesec dana ređaju sve same vrlo ubedljive pobede. Iz ovog razloga smatramo da je razlika u kvalitetu ovde vrlo izražena, te naš je predlog na ovom meču:

Tip: Wolfsberger ML (da ekipa Wolfsbergera pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.45

Borussia M’Gladbach – Hoffenheim, Nemačka Bundesliga, 22.02.2020

Domaća ekipa već godinama igra fantastično na njihovom Borussia Parku, a ove godine pored odličnih rezultata kod kuće igraju dobro i na gostovanjima, pa sa razlogom zauzimaju vrlo visoku 4-tu poziciju na tabeli. Kao što smo rekli na domaćem terenu su odlični i ove sezone imaju 8-1-1 rekord. Ni jedna ekipa se nije naigrala kod njih, te je vrlo teško odneti bodove sa ovog prelepog stadiona. Sa druge strane Hoffenheim je pored lošijeg starta sezone uspeo da konsoliduje svoje redove te se trenutno nalaze na sredini tabele. Ipak, Borussia je ove sezone pokazala da vrlo ozbiljno igra kod kuće, te zbog svega ovoga smatramo da je odličan value da se na ovom meču odigra:

Tip: Borussia M’Gladbach ML (da Borussia M’Gladbach pobedi na ovoj utakmici) sa kvotom 1.61

Real Sociedad – Valencia, Španska La Liga, 22.02.2020

Sasvim smo sigurni da će gledaoci na stadionu Reale Arena uživati u odličnoj fudbalskoj predstavi gde u goste Real Sociedadu dolazi ekipa Valencije. Gosti su u midweek igrali u Italiji protiv Atalante i propisno se obrukali, pošto su izgubili rezultatom 1-4. Domaći su svakako svežiji, a kada pogledamo da Real u proseku igra utakmice sa 3.04, a Valencija sa 2.88 golova, mislimo da je pametno ovde igrati na golove. Zbog svega ovoga smatramo da je odličan value da se na ovom meču odigra:

Tip: BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 2 gola na utakmici) sa kvotom 2.05

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 7.87 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 78.7 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ostale vijesti