Intro

Tiket dana – 23.02.2020

tiket dana

Momenta kada pišemo ovaj Tiket Dana još uvek nemamo saznanja kako će proći subotnji tiket, ali i dalje su sve utakmice u igri, te držimo fige da subotnji tiket, bude uspašan kao i onaj koji smo imali u četvrtak, kada smo ostvarili odličnu zaradu na kladionici.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve smao ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice je popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje šanse za zaradu, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice. Nama je omiljeni Trixie sistem, ali isti se igra kada imate samo tri selekcije, te je danas nemoguće igrati isti.

Evo naših predloga za Tiket Dana 23.02.2020. godine

Hartberg – Rapid Vienna, Austrijska Bundesliga, 23.02.2020

Austrijska Bundesliga je jedna od liga gde se igra izrazito atraktivan fudbal i viđa se mnogo golova u proseku na utakmicama. Domaća ekipa Hartberga, ne spada u jednu od kvalitetnijih ekipa u ligi, te se trenutno nalaze na sredini tabele. Međutim, na domaćem terenu su vrlo nezgodni i malo ekipa ode sa njihove PROfertil Arene kao pobednici. Rapid sa druge strane zauzima treću poziciju na tabeli, a obe ove ekipe su vrlo efikasne sa preko 3 gola po utakmici u proseku. te je naš predlog na ovom meču:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.47

Wolfsburg – Mainz, Nemačka Bundesliga, 23.02.2020

Iako na prvi pogled ova utakmica ne “miriše” na golove, smatramo da bi to mogao biti slučaj. Na Volksvagen Areni sastaju se domaća ekipa Wolsfsubrga i gosti iz Mainza, u jednom svojevrsnom derbijU sredine tabele Bundeslige. Domaća ekipa nije preterano efikasna bila na početku sezone, ali u poslednjih šest susreta čak pet puta su išli preko dva gola i svih šest puta su igrali BTTS igru, što dovoljno govori o tome da su u odličnoj napadačkoj formi, a da je odbrana slabiji deo tima. Mainz sa druge strane igra vrlo ofanzivno i smatramo da bi na ovom meču moralo biti dosta golova. Iz ovog razloga smatramo da je kvota na ovu igru odlična, te naš je predlog na ovom meču:

Tip: Over 2.5 (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.72

Randers – Odense, Danska Prva Liga, 23.02.2020

Počelo je ponovo Dansko prvenstvo prošle nedelje i odmah u ovom kolu mi vidimo jedan neverovatan value u našim očima. Naime, Randers and svom terenu dočekuje ekipu Odensea, a kladionice us postavile vrlo visoku kvotu na pobedu domaćina. Iako nismo specijalisti za ovu državu, samim pogledom na tabelu vidimo da se obe ekipe nalaze na sredini tabele, ali ono što je intreresantno je činjeinca da Randers igra fantastično na domaćem terenu, a da Odense nije baš nešto specijalno dobar gost. Naime, domaći imaju 7-2-1 rekord do sada na svom terenu, dok gosit van svog stadiona imaju 3-1-6. Sve ovo ukazuje da bi domaća ekipa morala biti veći favorit za pobedu, te zbog svega ovoga smatramo da je odličan value da se na ovom meču odigra:

Tip: Randers ML (da Randers pobedi na ovoj utakmici) sa kvotom 2.20

Arsenal – Everton, Engleska Premier League, 23.02.2020

Malo je onih koji ne očekuju lavinu golova na ovoj utakmici koju će na stadionu Emirates odigrati domaći Arsenal i Everton. Gosti se nalaze u očiglednom porastu forme, te su postali jedna vrlo opasna ekipa, posebno iz razloga što mogu da postignu pogodak protiv bilo koje odbrane. O napadačkim moćima Arsenala, pogotovo na domaćem terenu izlišno je govoriti. Zbog svega ovoga smatramo da je odličan value da se na ovom meču odigra:

Tip: BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od 2 gola na utakmici) sa kvotom 2.05

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 11.21 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 112.1 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news