Tiket dana – 27.09.2020

Milos
27 rujna, 2020
276 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake nedelje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket! Juče opet nismo imali sreće, te smo pogodili samo 2/4, iako je lagano moglo ići u full house.

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 27.09.2020. godine

LASK – Wolfsberger, Austrija Prva Liga, 27.09.2020

Sećamo se istog ovog match-upa od prošle godine kada smo igrali over igru, a utakmica je završena samo sa jednim golom na kraju iako je na utakmici viđeno veliki broj šansi. Novu sezonu i jedna i druga ekipa su krenule mršavo i ova utakmica im je perfektna prilika da se vrate u sam vrh tabele. Obe ekipe imaju neverovatan ofanzivni potencijal, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.57

Vasco Da Gama – Bragantino, Brazil Prva Liga, 27.09.2020

Već smo nekoliko puta igrali i pisali o ekipi Bragantina, te nećemo da se ponavljamo, ako nas pratite redovno, onda znate šta mislimo o ovoj ekipi i kakva su mašina za igru BTTS. Sa druge strane domaćin na ovom meču, ekipa Vasco igra jednako ofanzivno, a odbrana im nije bolji deo tima, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak ili u lokalnom žargonu “GG”) sa kvotom 1.87

AS Roma – Juventus, Italija Seria A, 27.09.2020

Domaća ekipa nije dobro počela ovaj šampionat pošto su u prvom kolu počišćeni od strane ekipe Verone rezultatom 0-3. Sa druge strane Juventus je lepo počeo svoju eru pod trenerom Prilom, pošto su u prvom kolu rutinirali Sampdoriu rezultatom 3-0. Smatramo da kladionice previše ovde respektuju ekipu Rome, pa mislimo da je ovde najbolje odigrati da će gost da pobedi:

Tip: Juventus ML (da će Juventus da pobedi na ovom meču ili u lokalnom žargonu “dvojka”) sa kvotom 2.05

Barcelona – Villareal, Španska La Liga, 27.09.2020

Vrlo interesantan duel u okviru Španske La Lige. Čudne se stvari dešavaju u Barceloni, prodali su Suareza Atletico Madridu i sada imaju vrlo ograničena sredstva u napadu i imajući u vidu da je Koeman defanzivan trener svi bi očekivali jednu defanzivnu Barcleonu. Međutim Villareal je ofanzivna ekipa i ove dve ekipe uvek igraju zabavne utakmice i smatramo da je odlična odluka ovde odigrati da će biti minimum 3 gola na utakmici:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više od tri pogotka, ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 1.57

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 4.52 MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos