Intro

Tiket Dana – subota 29.02.2020

tiket dana

Vikend nam nudi veliki broj kako fudbalski, tako i košarkaških utakmica i smatramo da će biti prilično teško odlučiti se samo za nekoliko koje će ući u naš Tiket Dana. Ponekad je prilično teško isfiltrirati određeni broj utakmica, ali smo mi odlučili da sastavimo Tiket Dana od ponuđenih utakmica i ovo je naš izbor.

Kako ste navikli od našeg tima eksperata, mi svakodnevno radimo analize i tipove ponuđenih sportskih takmičenja, ali nakon velike potražnje od strane naših čitalaca, odlučili smo se da u našu ponudu besplatnih tipova uvrstimo i povremeno tiket dana koji će nuditi nekoliko zanimljivih i pre svega profitabilnih utakmica u kombinovanom tiketu.

Ovde moramo napomenuti, da mi i dalje verujemo da je jedini ispravan način ostvarivanja zarade na kladionicama, da se igraju singl opklade, ali svakako nemamo ništa protiv da se ponekad odigra i kombinovani tiket, sa razumnim ulogom, radi većeg uzbuđenja prilikom praćenja dnevnih tiketa.

Danas vam nudimo jedan tiket sa četiri utakmice, popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje đanse za zaradom, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice.

Evo naših predloga za Tiket Dana 29.02.2020. godine

Twente – Heerenveen, Holandska Eredivisie, 29.02.2020

Duel dve ekipe koje se nalaze na sredini Holandske prve lige. Domaća ekipa igra prilično solidno na svom terenu, na dosadašnjih 12 domaćih utakmica 58.3% istih je videlo da obe ekipe postignu pogodak. To realno nije dovoljno dobat % da bi se igrali BTTS, ali pošto im u gost dolazi ekipe Heerenveena, moramo ispratiti trend. Naime, Heerenveen na gostovanjima ove sezone igra 72.7% utakmica da obe ekipe postignu pogodak, a imajući u vidu da se radi o sličnim ekipama i da nema izrazitog favorita, smatramo da bi ovaj pick trebao biti dobitan. Zbog svega ovog smatramo da je najbolje na ovom susretu odigrati:

Tip: BTTS (da ober ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.53

Royal Antwerpen – Oostende, Belgijska Jupiler Liga, 29.02.2020

Domaća ekipa se grčevito bori za izlazak u Evropu naredne sezone, a na svom terenu su impresivni sa rekordom od 9-4-0. Sa druge strane gosti su u velikoj krizi igre i rezultata, pošto nisu uspeli da pobede na poslednjih 10 utakmica na gostovanjima. Na ovom meču razlika u kvalitetu je očita, Antwerpen se nalazi u boljoj formi, te mi smatramo da na ovom meču mora da se odigra:

Tip: Royal Anwerpen ML (da Royal Antwerpen pobedi na ovoj utakmici) sa kvotom 1.40

Jagiellonia Bialystok – Lech Poznan, Poljska Prva Liga, 28.02.2020

Napomena da se ova utakmica igra danas, ali dovoljno je dobra linija da uđe u naš tiket. Kladionice su postavile pogrešnu liniju i kvota pomalo pada na gostujuću ekipu. Gosti su kvalitetnija ekipa od domaćih i bilo bi veliko iznenađenje ako bi domaći pobedili na ovom meču. Smatramo da neće i da će izgubiti, ali da i pored toga smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Lech Poznan AH0 (Lech Poznan sa nula linijom Azijskog hendikepa) sa kvotom 1.80

Watford – Liverpool, Premier League, 29.02.2020

Nije potrebno previše trošiti reči o Liverpoolu ove sezone. Naprosto oni su jedna kaznena ekspedicija koja melje svoje rivale svaku utakmicu. Sa druge strane Watford se nalazi na na samom začelju tabele i sve soim pobede Liverpoola bi bilo prvorazredno iznenašenje. Smatramo da na ovom meču treba odigrati:

Tip: Liverpool -1 AH (da Liverpool pobedi sa dva ili više golova razlike, a ukoliko bude sa jedan ulog se vraća) sa kvotom 1.650

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 6.37 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 63.7 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Relevant news