Tiket dana – 29.08.2021

Dusan
29 kolovoza, 2021
385 Views
tiket dana

Za nedeljni tiket smo odlucili da biramo meceve iz vecernjih termina, tako da smo Vam pripremili tri meca iz Rumunske, Francuske i Srpske lige. Kombinacijom ovih meceva na tiketu se dobija koeficijent oko 3.

20:00 CFR Cluj – FCSB, Rumunija 1

CFR Cluj smo bili u prilici da cesto pratimo ove sezone, sto u Rumunskom sampionatu sto u Evropi. Ova ekipa je pred pocetak ove sezone bila projektovana za Ligu Sampiona, ali se u trecem kolu na tom putu isprecila ekipa Young Boysa. Pokusao je Cluj da se domogne makar grupne faze Lige Evrope ali su eliminisani ukupnim rezultatom 6:1 u dvomecu protiv Crvene Zvezde.

Po medijima su se pojvaljivale price da postoje sukobi unutar kluba, medjutim ostavicemo to po strani i fokusiracemo se na fudbal. Rumunska liga ove sezone dobila nova dva tima koja ce se uz Cluj boriti za titulu, a to su Rapid Bucurest i Botosani. Cluj ce bez obzira sto je do sada na maksimalnom skoru od 6 pobeda iz 6 utakmica morati da nastavi da belezi dobre rezultate, jer je konkurencija pokazala da je spremna da materijalizuje svaki eventualni kiks kluba iz Transilvanije.

FCSB odnosno nekadasnja Steaua nije ove sezone ni senka nekadasnjeg kluba. Sareni rezultati u prvenstvu su ih smestili na poziciju broj 7, jer su do sada na 6 meceva ostvarili 2 pobede, 3 remija i 1 poraz. Vec dva meca zaredom su bez pobede i ovo gostovanje im dolazi u jako teskom trenutku. Ovde prednost dajemo domacinu jer su dosta kvalitetnija ekipa, ali cemo se osigurati igrom dupla sansa za svaki slucaj.

TIP: Double chance 1X (1.28) 22bet

20:45 Reims – PSG, Francuska 1

Odjeknula je veoma jako informacija da je ovog leta Lionel Mesi pojacao redove Pariskog giganta, presavsi iz Barselone u grad svetlosti. Veceras ce publika u Remsu moci da po prvi put uzivo vidi Argentinca, jer je zvanicno iz kluba objavljeno da ce veceras Mesi debitovati. Reims ove sezone ima sva 3 remija iz 3 odigrana meca, i nisu preterano zadovoljni postignutim rezultatima.

Reims je inace poslednju pobedu u Francuskom sampionatu ostvario 21.03.2021 na gostovanju Dijonu, prosle sezone. Veceras ce jako tesko doci do bodova obzirom da im u goste dolazi drim tim iz Pariza predvodjen Mesijem. PSG je od samog pocetka sampionata odlucio da se greske iz prosle sezone koje su ih kostale titule ne ponove, pa su tako nakon 3 meca na maksimalnom skoru uz 10 postignutih i 5 primljenih golova.

Inace pored debija Lionela Mesija, treba pomenuti da PSG ima duzu listu igraca koji su pod znakom pitanja za vecerasnji duel. Upitni su Bernat, Dagba, Icardi, Kurzawa, Leteiller, Ramos, Rico i Sarabia. Ocekuje se ovde pobeda gostiju, ali smo misljenja da nece ipak biti previse ubedljivo. Reimsu gori pod nogama i treba ocekivati sporiji ritam utakmice sa njihove strane, jer jedino tako protiv ovakvog PSG-a mogu do bodova.

Odlucili smo se da na ovom mecu tipujemo na pobedu PSG-a sa najvise dva gola razlika, sto za nas uzevsi u obzir potencijalne izostanke kod gostiju ima veliki value.

TIP: Reims +2,5 AH (1.61) 22bet

21:00 Partizan – Radnicki Nis, Srbija 1

Eliminacijom Santa Klare i plasmanom u grupnu fazu Lige Konfernencija, Partizan je sebi skunuo ogroman kamen sa vrata. Najveca vaznost tog uspeha ogleda se u finansijskom aspektu, sto je crno belima izuzetno vazno. Partizan igra dobro u domacem sampionatu, i na 5 odigranih meceva ima 5 pobeda uz gol razliku 18:1. Inace prvi put posle 5 godina je Partizan ovako dobro krenuo u prvenstvu.

Iako ove brojke pokazuju dominaciju Beogradskog tima, ono sto se ne vidi da je dosadasnji uspeh napravljen izvlacenjem 110% mogucnosti ovog tima. Evropske utakmice su mnogo uticale na zamor igraca ali i povrede, pa smo tako imali situaciju da je Zdjelar igrao nedovoljno oporavljen protiv Santa Klare. U Beograd stize Radnicki iz Nisa koji je u seriji od 4 meca bez pobede, i vec polako krecu da se pale lampice upozorenja.

Razocarao je Radnicki u proslom kolu kada su sa 1:0 porazeni na svom terenu od Proletera, i vec je postalo jasno da ce morati da dodje do odredjenh promena kako bi ekipa izasla iz krize. U nezgodnom momentu gostuju Partizanu, i za ocekivati je da ce bodove za izlazak iz krize morati da traze u naredom kolu nakon pazue u prvenstvu. Ocekuje se velika vlaznost vazduha veceras, i ne bi trebalo da gledamo preterano brz fudbal.

Sigurno je da ce Radnicki ici na osvajanje boda koji je u ovom momentu veliki kao kuca za njih, pa mozemo ocekivati da ce maksmilano seckati i usporavati igru. U poslednja dva duela ovih timova u Beogradu, Partizan je slavio sa 1:0 i 2:0. Slican rezultat ocekujemo i veceras.

TIP: Under 3,5 (1.48) 22bet

UKUPNA KVOTA: 3.05
KLADIONICA: 22bet

Author Dusan