Tiket dana – subota 4.07.2020

Milos
4 srpnja, 2020
363 Views
tiket dana

Vikend nam nudi veliki broj kako fudbalski, utakmica i smatramo da će biti prilično teško odlučiti se samo za nekoliko koje će ući u naš Tiket Dana. Ponekad je prilično teško isfiltrirati određeni broj utakmica, ali smo mi odlučili da sastavimo Tiket Dana od ponuđenih utakmica i ovo je naš izbor.

Kako ste navikli od našeg tima eksperata, mi svakodnevno radimo analize i tipove ponuđenih sportskih takmičenja, ali nakon velike potražnje od strane naših čitalaca, odlučili smo se da u našu ponudu besplatnih tipova uvrstimo i povremeno tiket dana koji će nuditi nekoliko zanimljivih i pre svega profitabilnih utakmica u kombinovanom tiketu.

Ovde moramo napomenuti, da mi i dalje verujemo da je jedini ispravan način ostvarivanja zarade na kladionicama, da se igraju singl opklade, ali svakako nemamo ništa protiv da se ponekad odigra i kombinovani tiket, sa razumnim ulogom, radi većeg uzbuđenja prilikom praćenja dnevnih tiketa.

Danas vam nudimo jedan tiket sa četiri utakmice, popularni 4-fold tiket u kome je potrebno da pogodite sve četiri utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Ukoliko želite da povećate svoje đanse za zaradom, a da pritom malo smanjite potencijalni dobitak, možete odigrati Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklade i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potreno je ostvariti svega dva pogodkta od četiri utakmice.

Evo naših predloga za Tiket Dana 04-05.07.2020. godine

Start – Viking, Norveška Prva Liga, 04.07.2020

Utakmica između dve ekipe koje se trenutno nalaze u donjem domu, iako je odigrano tek pet kola ovog izrazito zanimljivog takmičenja. Start se nalazi na 14-toj poziciji i nisu do sada osetili čar pobede, dok se gosti nalaze na 12-toj poziciji sa jednom pobedom i jednom nerešenom uz dva poraza. Ono što je bitno napomenuti je činjenica da obe ekipe igraju slabije u odbrani i da na utakmicama Starta pada u proseku 3.80 golova, dok na utakmicama Vikinga u proseku bude 3.2 gola. Zbog svega ovog smatramo da je najbolje na ovom susretu odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.62

Sassuolo – Lecce, Italija Serie A, 04.07.2020

Izuzetno je zanimljivo trenutno u okviru takmičenja u Italijanskoj Serie A, a mi ćemo u okviru našeg tipa dana igrati utakmicu između Sassuoloa i Leccea. Domaća ekipa se nalazi na sredini tabele, a na domaćem terenu igraju sasvim solidno ove sezone. Lecce sa druge strane igra katastrofalno loše na gostovanjima, a imajući u vidu kakva je forma Sassuolua smatramo da je pobeda domaćina izvesna, te mi smatramo da na ovom meču mora da se odigra:

Tip: Sassuolo ML (da Sassuolo pobedi na ovoj utakmici) sa kvotom 1.50

Gwangju – Daegu, Republika Korea Prva Liga, 05.07.2020

Gwangju je ekipa koja nam je već ove sezone donela lep profit dva puta, te nastavljamo da jašemo „voz novca“ sa ovom ekipom. Već smo ranije pisali kako lepo posloženu ekipu imaju da imaju Brazilskog napadača koji je verovatno najdominantniji igrač u ligi što se fizičke spreme tiče i da imaju odličnu odbranu koja je primila svega 10 golova do sada. Ako ste hrabri probajte čistu pobedu domaćeg tima, ali mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Gwangju +0.5AH (da Gwangju neće izgubiti na ovom meču) sa kvotom 1.80

Villareal – Barcelona, Španija La Liga, 05.07.2020

Duel između dve vrlo efikasne ekipe, koje pritom u svakom momentu mogu primiti gol. Villareal igra odlično nakon restarta šampionata, a Barcelona mora ići na pobedu pošto juri titulu. Smatramo da na ovom meču treba odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.57

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 6.78 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 67.8 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos