Tiket dana – četvrtak 04.07.2024

Alex
4 srpnja, 2024
823 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za četvrtak 04.07.2024. odabrali smo dva teniska i jedan košarkaški događaj. Ukupna kvota kada je tiket dana u pitanju je 6.81.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 04.07.2024. godine.

TIKET DANA 04.07.2024

22bet

15:30 – Draper vs Norrie

Jedan od najzanimljivijih mečeva četvrtog dana na Wimbledonu je britanski derbi između Drapera i Norriea. Iako je Draper trenutno bolji od Norriea, Cameron je mnogo iskusniji od Jacka. To se moglo vidjeti u prvoj rundi – Draper je morao uložiti puno više napora da svlada svog protivnika. Ne očekujemo da će Draper lako poraziti Norriea.

over 39.5 @ 1.93

15:30 – Fritz vs Rinderknech

Forma Taylora Fritza je na visokoj razini već neko vrijeme. Prije Wimbledona, osvojio je turnir u Eastbourneu, tako da je s dosta samopouzdanja došao na treći Grand Slam u sezoni. U prvom kolu je također bio dominantan, pa očekujemo njegovu novu rutinsku pobjedu.

Fritz 3-0 @ 1.94

18:00 – Cameroon vs Brazil

Kamerunci su u srijedu pokazali svoju žilavost protiv Crnogoraca, ali nisu uspjeli pobijediti. U četvrtak ih očekuje mnogo teži zadatak, jer je Brazil u puno boljoj formi od Vučevića i društva. Bit će ovo lak posao za ekipu izbornika Aleksandra Petrovića.

Brazil -15.5 @ 1.92

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 04.07.2024

15:30 – Draper vs Norrie / over 39.5 @ 1.93

15:30 – Fritz vs Rinderknech / 3-0 @ 1.94

18:00 Cameroon vs Brazil / Brazil -15.5 @ 1.92

Vrijeme početka prve utakmice: 15:30

Ukupni koeficijent: 6.81 ( Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3 )Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Četvrtak 04,07.2024) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica: 22BET

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.