Tiket dana – četvrtak, 04.08.2022.

Alex
3 kolovoza, 2022
1224 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

I ovog četvrtka, kao i prethodnog, centralno sportsko takmičenje dana je Liga konferencija i čak 28 utakmica u okviru trećeg kola kvalifikacija za grupnu fazu. Uz to, na programu su i sedam kvalifikacionih mečeva za Ligu Evrope, tako da je pregršt zanimljivih duela. Stoga su naši analitičari sastavili tiket dana, koji čine tri para ukupne kvote 3.57.

19:00 Fenerbahce – Slovacko, UEFA Europa League

Primarni cilj turskog predstavnika ovog leta bio je plasman u grupnu fazu Lige šampiona, ali je Dynamo Kyiv raspršio njihove snove. Iako su bili bolji u revanš meču protiv ukrajinske ekipe, crveni karton Yukseka u ranoj fazi drugog poluvremena je presekao ekipu, pa su Ukrajinci iskoristili brojčanu superiornost.

Fudbaleri Fenerbahčea će morati brzo da se pregrupišu i u potpunosti se fokusiraju obavezama u Ligi Evrope, jer plasman u grupnu fazu donosi značajnu finansijsku injekciju. Stoga će izabranici trenera Jorgea Jesusa morati maksimalno ozbiljno da pristupe duelima sa Slovackom.

Češka ekipa nije imala evropskih obaveza prethodnih sedmica, a novu sezonu u domaćem prvenstvu startovala je remijem protiv Brna 2-2. Oni su prethodne takmičarske godine bili četvrti na tabeli, a ranijih sezona nisu imali zapaženije rezultate u Evropi.

Fenerbahce To Win / 1.32

19:00 Molde – Kisvarda, UEFA Conference League

Aktuelni lider norveškog prvenstva nastavlja svoj pohod ka grupnoj fazi Lige konferencija. Prošle sezone zaustavljeni su upravo u ovoj fazi takmičenja od Trabzonspora posle penala, tako da svi u klubu žele da prevaziđu taj neuspeh.

Oni su u prethodnoj rundi bili bolji od švedskog Elfsborga, a slavili su u oba duela – kod kuće 4-1 i u gostima 2-1. Naročito impresivni bili su pred svojim navijačima. Nakon zaostatka od 0-1 na poluvremenu, za 15 minuta su postigli tri gola i tako stekli možda i odlučujuću prednost u dvomeču.

Sa druge strane, Kisvadia je novo lice na evropskoj fudbalskoj mapi. Aktuelni vicešampioni Mađarske su uspešno preskočili prethodnu prepreku kazahstanski Kairat, a u oba meča trijumfovali su 1-0.

Ključna prednost za Molde biće višak evropskog iskustva i činjenica da su prilično raspucani u poslednje vreme.

Molde To Win And Total Goals Over 1.5 – Yes / 1.65

21:00 Dundee United – Az Alkmaar, UEFA Conference League

Nakon desetogodišnjeg odsustva sa evropske scene, fudbaleri Dundee Uniteda biće ponovo učesnici nekog evropskog takmičenja. Tada su ubedljivo poraženi od moskovskog Dinama u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a ukupan rezultat je bio 7-2.

Rezultati i forma škotskog tima uoči i na startu ove sezone nisu obećavajući. Poraženi su u obe pripremne utakmice od engleskih niželigaša, a u uvodnoj rundi škotskog prvenstva remizirali su sa Kilmarnockom.

Za razliku od svojih rivala, fudbaleri Az Alkmaara su već odigrali zvanične utakmice u Evropi, a u prethodnoj rundi kvalifikacija su bili bolji od bosanskog Tuzla Cityja. Oni su dobili obe utakmice 1-0 i 4-0 i rutinski eliminisali objektivno slabijeg protivnika.

Holandski tim je redovni učesnik evropskog takmičenja, a smatramo i da je individualni kvalitet takođe na njihovoj strani.

Az Alkmaar To Win / 1.63 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 3.57, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI NEŠTO VIŠE OD 25 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.