Tiket dana – četvrtak 04.11.2021.

Dusan
4 studenoga, 2021
562 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri košarkaške i jednu fudbalsku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 04.11.2021. godine

18:00 Crvena Zvezda – Panathinaikos, Euroleague

Crvena Zvezda se nalazi u lošoj seriji, obzirom da je na poslednja četiri meča pretprela poraze.Trenutno su na 15. mestu na tabeli sa skorom od 2 pobede i 5 poraza nakon 7 odigranih mečeva. Crvena Zvezda spada u jednu od najnefikasnijih ekipa u Euroleague, obzirom da su do sada postigli svega 468 i primili 490 poena.

Trenerski stil Dejana Radonjića je manje više svima poznat, i Zvezda ove sezone pokušava mečeve dobiti pre svega kvalitetnom odbranom. Panathinaikos je na istom skoru baš kao i večerašnji domaćin, samo sa nešto malo boljom koš razlikom, obzirom da su zeleni iz Atine su na 7 odigranih mečeva postigli 536 i primili 561 poen.

Crvena Zvezda je veliki favorit u ovom meču, najpre zbog domaćeg terena a i činjenice da najkvalitetniju odbranu mogu da digraju protiv ekipa kao što je Panathinaikos. Panathinaikos sem Makon-a i Evans-a i Papapetrou-a nema igrače koji mogu dodati poene kada ekipi ne ide, a indivdualna odbrana je trenerski specijalitet Dejana Radonjića.

Očekujemo još jedan tvrd meč, manjim brojem koševa.

Manje od 149,5 1,80 meridianbet

18:00 CSKA Moscow – Fenerbahce, Euroleague

Moskovljani su nakon dobrog starta upali u malu rezultatsku krizu, i sa dva poraza u poslednja dva meča pali na devetu poziciju na tabeli. Najpre je Asvel neverovatnom energijom uspeo da na svom terenu bude uspešniji sa 70:68, a onda je Monako gotovo filmskim preokretom uspeo da slavi sa 97:80.

CSKA  je inače na meču protiv Monaka imao 52:39 na poluvremenu, ali je Monako drugo poluvreme sjajnom igrom rešio u svoju korist rezultatom 58:28 i došao do istorijske pobede. Fenerbahce je 13. Poziciji na tabeli sa skorom od 2 pobede i 5 poraza.

Nisu u preterano sjajnoj formi obzirom da su na poslednjih 5 mečeva pretrpeli čak 4 poraza. Na poslednja tri duela su dva puta gubili sa po dva poena razlike, dok su na meču sa Realom poraženi sa pola koša razlike. CSKA je kvalitetnija ekipa koja traži iskupljenje nakon dva potpuno neočekivana poraza, i verujemo da će uz pomoć domaćeg terena prekinuti niz negativnih rezultata.

CSKA -2.5 1,80 meridianbet

18:45 Gent – Partizan, Europa Conference League

Gent je sa maksimalnim skoro nakon tri odigrana kola prvoplasirana ekipa u grupi B. Do sada su savladali Floru sa 1:0, Anorthosis sa 2:0 i pre dve nedelje Partizan u Beogradu rezultatom 1:0. Biće im dovoljan i bod na ovom meču kako bi osigurali plasman u eliminacionu fazu, ali su ambicije kluba da se takmičenje u grupi završi na prvom mestu.

Partizan je sa 6 bodova na drugom mestu na tabeli, i u ovom meču traži revanš za poraz u Beogradu. Beogradski tim je sasvim solidno krenuo zabeleživši dve pobede sa po 2:0 protiv Anorthosisa i Flore, ali su u poslednjem meču na svom stadionu poraženi od večerašnjeg protivnika sa 1:0.

Partizan je kvalitetniji od Flore i Anorthosisa, i svakako se očekuje da se plasiraju u drugu fazu takmičenja, ali je za klub od finansijskog značaja važno prvo mesto u grupi. Crno beli večeras moraju napasti jer praktično jure rezultat iz prvog meča, u kome su u samom finišu imali dve izgledne šanse za gol, ali nisu imali dovoljno sreće.

Očekujemo otvoren meč u kome bi trebalo biti golova u oba poluvremena.

1-3 & 1-3 ( u oba poluvremena će biti po 1 do 3 gola ) 2,10 meridianbet

21:00 Asvel – Unics, Euroleague

Francuski Asvel je jedno od najprijatnijih iznenađenja u dosadašnjem delu takmičenja. Nalaze se na petom mestu na tabeli sa skorom od 5 pobeda i 2 poraza. U svojoj dvorani su na četiri odigrana meča zabeležili 3 pobede, uz koš razliku od 318 postignutih i 310 primljenih poena.

Neguju malo bržu igru sa dosta šuteva sa distance, pa iz tog razloga verujemo da će i ovog puta da istim pristupom odigrati meč sa Unicsom. Unics je jedanaestoplasirana ekipa takmičenja, i za sada su na skoru od 3 pobede i 4 poraza.

Nakon dva poraza od Fenerbahcea i Efesa su uspeli da se trgnu i savladaju Baskoniju i Real Madrid, oba puta na svom terenu. Iako brojke pokazuju da je Unics skromna napadačka ekipa, u svom rosteru imaju nekoliko sjajnih šutera, i ekipi kao što je Asvel mogu bez problema ubaciti 80 poena. Ukoliko Asvel u vede meč u željeni ritam, očekuje nas još jedan atraktivan meč sa barem 160 poena.

Više od 150.5 1,86 meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 12.65 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 12 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan