Tiket dana – četvrtak, 09.12.2021.

Dusan
9 prosinca, 2021
593 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za četvrtak 09.12.2021. godine.

18:45 Partizan – Anorthosis, UEFA Europa League

Partizan je sebi porazom 1:0 od Flore zakomplikovao situaciju oko prolaska u eliminacionu fazu takmičenja, pa tako u ovom meču ne smeju izgubiti, jer bi eventualnim porazom od Anorthosisa pali na treće mesto i završili ovosezonsko učešće u Ligi Konferencija.

Anorthosis je pobedom nad Gentom od 1:0 u prošlom kolu tvorio šansu da trijumfom u Beogradu mogu ići dalje, pa iz toga razloga ne sumnjamo da će od samog starta odigrati veoma ofanzivno, jer nemaju puno toga da izgube. Partizan će na ovom meču biti bez Natha, Markovića, Pantića i najverovatnije Ščekića, pa će trener Stanojević morati da “izmeša karte”.

Domaćem timu je na ovom meču i bod dovoljan za plasman dalje, pa verujemo da će upravo zbog toga fokus primarno biti na odbrani svog gola.

Anorthosis +1.5 AH  /  1.75  22bet

19:00 Crvena Zvezda – Olympiacos, Euroleague

Posle velike pobede protiv Zenita u Rusiji u prošlom kolu, Crvena zvezda je imala dovoljno vremena da se pripremi za ovaj meč. Odigrali su meč u ABA ligi protiv slabašne Cibone koji su rutinski dobili i nema sumnje da će za ovaj duel biti dobro pripremljeni.

Olympiacos je uspeo da savlada Uniks u Kazanju u prošlom kolu tek nakon produžetka, ali će sada igrati u mnogo „vatrenijoj“ atmosferi, i očekujemo da će podrška sa tribina za domaći tim odigrati svoju ulogu.

Za očekivati je meč sa malim brojem poena jer je Crvena Zvezda jedna od ekipa sa najboljom odbranom u takmičenju, pa iz tog razloga verujemo da će ovo biti meč na jednu loptu.

Crvena Zvezda + 5.5 AH  /   1,668  22bet

20:05 Maccabi Tel Aviv – UNICS, Euroleague

Maccabi je u rezultatskoj krizi jer je izgubio poslednja tri meča u Evroligi, a najveći problem tima u tim mečevima su bile izgubljene lopte (čak 13,7 po meču). Makabi je tim sa najvećim brojem pogođenih šuteva u Evroligi za dva poena (21,4 po meču), dok je UNIKS tim koji protivnicima dozvoljava oko 55 odsto uspešnih šuteva za dva poena.

Imajući to u vidu, Makabi bi trebao doći do prednosti ispod obruča, jer se moramo složiti da su Žižić, Rejnolds i Vilijams igrači koji mogu da naprave u reketu. Treba napomenuti da Maccabi ove sezone prima nešto više od 9 trojki prosečno po meču, što itekako odgovara ekipi UNICS-a, koja ima nekoliko sjajnih šutera za 3 poena (Canaan, Hezonja, Spissu).

Očekujemo veoma ofanzivan pristup igrača Maccabi-ja i jednu otvorenu utakmicu u bržem ritmu, a imajući u vidu da obe ekipe imaju odlične strelce u svojim redovima, poeni u ovom meču, po našem mišljenju, neće izostati.

Over 152.5   /   1,90 22bet

21:00 Braga – Crvena Zvezda, UEFA Europa League

Braga je porazom u Danskoj od Midtjylland-a u prošlom kolu rezultatom 2:0 izgubila lidersku poziciju u grupi obzirom da je Crvena Zvezda na svom terenu bila bolja od Ludogorets-a sa 1:0, pa tako uoči ovog kola Crvena Zvzda ima 10, Braga 9 a Midtjylland 8 bodova.

Očekuje se da Midtjylland savlada Ludogorets u Bugrakoj, i onda bi u slučaju remija u Portugalu dalje išli Crvena Zvezda i Midtjylland, dok bi Braga takmičenje nastavila u Ligi Koferencija.

Zvezdi je dovoljan bod da ide dalje, pa stoga očekujemo oprezniji pristup izabranika Dejana Stankovića, jer bi otvorenom igrom došli u situaciju da Bragi dozvole dominaciju na terenu, koja bi se veoma lako mogla završiti pobedom domaćeg tima, što bi u nekim kombinacijama Zvezdu moglo spustiti na treće mesto.

Under 2.5   /   2.192 22bet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 12.16 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 12 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET U PUNOM SISTEMU BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan