Tiket dana – Četvrtak 13.06.2024

Srba331
13 lipnja, 2024
1082 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušasamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za četvrtak 13.06.2024. odabrali smo dvije nogometne i jednu košarkašku utakmice sa ukupnim koeficijentom 5,04. Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 13.06.2024. godine.

TIKET DANA 13.06.2024


17:00 – Dinamo Samarqand vs Olympic

Kada se sastaju dva tima koja se nalaze “u blizini” na tabeli i timovima koji su prilično ujednačenog kvaliteta, klađenje na glave je naš glavni izbor. Dinamo Samarqand i Olympic su do sada odigrali četiri međusobna meča, a sva četiri puta su i jedni i drugi uspjeli zatresu protivničku mrežu. Ono što je zanimljivo je podatak da smo na posljednja tri meča “imali” barem jedan gol u prvih 45 minuta i najamnje dva postignuta gola na cijelom meču, a kako su i jedni i drugi poprilično rasterećeni, uložit ćemo novac na opciju da će se ova tradicija nastaviti.

1st half Over 0.5 & Total Over 1.5 goals @ 1.63

20:30 – Olimpia Milano vs Virtus Bologna

Mirotić tijekom ove finalne serije ima dosta uspona i padova, tako da je jako teško sa sigurnošću pretpostaviti je li ovaj igrač raspoložen ili nije. Ono što je važno reći jest činjenica da domaći tim ima dosta širok roster gdje praktično svaki igrač može zamijeniti igrače od kojih su se poeni očekivali ( u slučaju da taj očekivani igrač podbaci ), tako da za nas Mirotić nije igrač koji na svakom meču po svakom cijenu “mora” napraviti dobar poenterski učinak.

Mirotić Nikola ( Olimpia Milano ) Under 14.5 points @ 1.85

21:00 – Espanyol vs Sporting Gijon

Prva utakmica je donela dosta uzbuđenja ali su golovi ipak izostali, dok bi sada situacija trebala biti drugačija. Sporting Gijon ima deficit od jednog gola i nalazi se u situaciji da mora napasti od prve minute jer jednostavno svi nemaju vremena za čekanje. Taj otvoreni ritam koji će gosti pokušati da nametu bi svakako mogao vrlo odgovarati ekipi Espanyol-a, koja je ove sezone u Segundi iz kontranapada bila vrlo opasna. Naročito kod kuće gdje je ove sezone tijekom regularnog djela Espanyol postigao gotovo 2 gola prosječno po utakmici.

1st half Over 0.5 & Total Over 1.5 goals @ 1.67

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

TIKET DANA 13.06.2024

17:00 – Dinamo Samarqand vs Olympic / 1st half Over 0.5 & Total Over 1.5 goals @ 1.63

20:30 – Olimpia Milano vs Virtus Bologna / Mirotić Nikola ( Olimpia Milano ) Under 14.5 points @ 1.85

21:00 – Espanyol vs Sporting Gijon / 1st half Over 0.5 & Total Over 1.5 goals @ 1.67

Vrijeme početka prve utakmice: 17:00

Ukupni koeficijent: 5.04 ( Preporučujemo ovaj tiket dana kao sistem 2/3 )Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Četvrtak 13.06.2024 08:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  MOZZART

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.