Tiket dana – četvrtak 16.06.2022.

Sportske
15 lipnja, 2022
622 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Četvrtog dana aktuelne sedmice se nastavljaju nadmetanja na teniskim turnirima u Haleu i Londonu, a noć između četvrtka i petka nam donosi šestu utakmice serije velikog finala NBA lige. Stoga je naš tim analitičara za tiket dana za četvrtak 16.06.2022. odabrao po jedan tip sa oba teniska turnira, kao i jednog igrača sa duela Celticsa i Warrirosa, a ukupna kvota na tiketu je 5.15.

12:00 Filip Krajinovic – Sam Querrey, ATP London

Nakon ispadanja u trećem kolu Roland Garrosa od Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea, srpskom teniseru je takmičenje u Londonu prvo na travnatoj vrsti podloge. On je na startu takmičenja bio bolji od Amerikanca Jensona Brooksbya sa 2:0 (6:4, 6:3). Ova pobeda Krajinovića je iznenadila mnoge, budući da je američki teniser odličan na brzim podlogama, na kojima Filip nije briljirao ranije u karijeri.

Pred Srbinom je u narednoj rundi još teži zadatak, budući da je njegov naredni rival Sam Querrey, specijalista za travu. Iako u poznim igračkim godinama (34), ovaj Amerikanac i dalje igra dobro na travnatoj vrsti podloge, a u prvom kolu turnira u Queen’s Clubu je eliminisao Diega Schwartzmana lako i ubedljivo sa 2:0 u setovima (6:4, 6:1).

Querrey u karijeri ima najbolji odnos pobeda i poraza upravo na travi. On je na 120 mečeva upisao 76 pobeda, što je 63% dobijenih mečeva.

Sam Querrey To Win / 1.56

17:30 Tallon Griekspoor – Roberto Bautista Agut, ATP Halle

Za holandskog tenisera Tallona Griekspoora sezona na travi startovala je prošle sedmice kada je nastupio na turniru u domovini u Hertogenbošu. Tamo je odigrao dva dobra meča – na startu je pobedio Slovenca Aljeza Bedenea sa 2:0 (7:5, 7:5), a onda pretrpeo tesan poraz u drugom kolu od Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea u dva tie breaka (6:7, 6:7).

U Haleu je morao da igra kvalifikacije, u kojima je dobio oba meča, kao i duel u prvom kolu glavnog žreba. Griekspoor je bio bolji od Slovaka Alexa Molcana sa 2:0 (7:6, 6:3), a u drugom ga čeka iskusni Španac koji je imao dosta uspeha na travi ranije tokom karijere.

Roberto Bautista Agut je 33-godišnji teniser, koji je 2019. godine igrao polufinale Wimbledona, a iste godine došao je i do četvrtfinala Australian Opena. On je u svojoj karijeri osvojio 10 ATP titula, a najbolji ranking mu je bio deveto mesto. U Haleu je u prvom kolu dobio Martona Fucsovicsa, koji mu je predao meč u drugom setu. Ovaj Španac ima mnogo više jakih i važnijih mečeva u karijeri od Griekspoora, pa je to jedan od razloga zbog čega verujemo da je bliži pobedi.

Roberto Bautista Agut To Win / 1.53

03:00 Boston Celtics – Golden State Warriors, NBA

Golden State Warrirosi će u noći između četvrtka i petka imati prvu meč loptu u finalnoj seriji protiv Boston Celticsa, ali to neće biti nimalo lak zadatak jer ih čeka neprijateljska atmosfera i frenetično navijanje krcatog “TD Gardena”.

“Ratnici” iz San Franciska su dobili poslednje dve utakmice dvocifrenom razlikom i psihološka prednost je na njihovoj strani, ali izabranici Imea Udoke su nekoliko puta u ovom plej-ofu bili saterani u ćošak i uspeli su uspešno da se nose sa imperativom.

Što se individualnog učinka tiče, Andrew Wiggins čitavu seriju igra na visokom nivou, a njegov doprinos bio je naročito vidljiv u poslednje dve utakmice. U meču broj četiri postigao je 17 poena i imao 16 skokova, dok je u poslednjoj utakmici bio najefikasniji pojedinac u redovima Warriorsa sa 26 poena i 13 uhvaćenih lopti. U oba duela je proveo po 43 minuta na parketu, najviše u celom timu, što dovoljno pokazuje koliko je bitan treneru Steveu Kerru

Očekujemo njegovu novu polivalentnu partiju i zapaženu ulogu u kontroli skoka, pa nećemo biti iznenađeni ako ponovo bude imao dvocifreni broj uhvaćenih lopti.

Andrew Wiggins Total Rebounds Over 8.5 / 2.16

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA DOBRIM KOEFICIJENTOM 5.15, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI 41 EURO UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske