Tiket dana – četvrtak 17.09.2020

Milos
17 rujna, 2020
342 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svake nedelje kada se igraju utakmice Evropskih Kupova da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 17.09.2020. godine

KuPS – Slovan Bratislava, Liga Evrope, 17.09.2020

Prilično interesantno postavljena kvota ovde, jer su kladionice postavile SLovan Bratislavu kao favorita sa -0.5 linijom azijskog hendikepa. Nismo sigurni da je ovo dobra linija, ali pošto nemamo dovoljno informacija o snazi gostujuće ekipe, smatramo da treba igrati sigurnu opkladu, a to je da će obe ekipe postići pogodak. Naime, KuPS je jedna od efikasnijih ekipa Finskog prvenstva, jer postižu u proseku dva meča po utakmici. Sa druge strane Slovan je na šest do sada odigranih  utakmica u svom prvenstu postigao čak 15 pogodaka, te zbog toga smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak, ili u lokalnom žargonu “GG”) sa kvotom 1.61

Bodo/Glimt – Žalgiris, Liga Evrope, 17.09.2020

Već smo nekoliko puta tipovali na ekipu Bodo/Glimt i oni su nas malo puta do sada razočarali. Naime, ova ekipa igra vrlo kvalitetno, posebno na domaćem terenu gde vrlo često svoje protivnike ispraćaju sa 4 ili 5 pogodaka. Imajući u vidu da je Žalgiris kvalitetom daleko ispod ekipe Bodo/Glimt smatramo da neće biti prevelikih problema za napadače iz Norveške ekipe, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Bodo/Glimt Over 2.5 Goals TT (da domaća ekipa postigne tri ili više golova, ili u lokalnom žargonu “Tm1 3+”) sa kvotom 1.60

CSKA Sofija – BATE Borisov, Liga Evrope, 17.09.2020

Opet  jedna utakmica gde je kvota pomalo čudno postavljena i čak se kreće u pravcu pobede domaćih. Ipak, izbegavamo market konačnog ishoda i igramo na golove, pošto znajući kako igra BATE Borisov i kako znaju da budu brljavi u odbrani, mišljenja smo da će na ovoj utakmici biti golova. Mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će obe ekipe postići više od dva pogotka:

Tip: Over 2.5 Goals (da će obe ekipe postići više od dva pogotka ili u lokalnom žargonu “3+”) sa kvotom 2.00

Piast Gliwice – Hartberg, Liga Evrope, 17.09.2020

Mnogi očekuju da na ovom meču pršte golovi, posebno zbog  načina na koji je Hartberg igrao prošle godine, ali ovo nije Austrijska liga i Hartberg igra na gostovanju protiv jedne vrlo čvrste i zatvorene ekipe Piasta. Mi naprosto smatramo da će ovde biti mnogo taktičkog nadmudrivanja i da neće biti mnogo pogodaka. Dakle, stavljamo ovu utakmicu u Yankee sistem jer smatramo da se ove dve ekipe mogu lako odigrati jednu uspavanku sutra:

Tip: Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili manje golova, ili u lokalnom žargonu “0-2”) sa kvotom 2.05

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI MAKSIMALNO OKO 40 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Author Milos