Tiket dana – četvrtak, 18.08.2022.

Alex
17 kolovoza, 2022
1817 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Četvrtak 18.08.2022. nam donosi pregršt zanimljivih fudbalskih događaja širom Evrope. Na programu su prve utakmice poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencije, pa je ponuda izrazito sadržajna. Stoga smo za tiket dana selektirali tri meča za koja smatramo da su velike šanse za goleadu, a ukupna kvota je 5.4.

18:30 Ferencvaros – Shamrock Rovers, UEFA Europa League

Nakon eliminacije od Qarabaga u kvalifikacijama za Ligu šampiona, igrači Ferencvaroša će se sastati sa irskim Shamrock Roversima u poslednjoj rundi kvalifikacija za drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.

Izabranici trenera Stanislava Cherchesova igrali su dobro tokom čitavog kvalifikacionog ciklusa, ali su podbacili u revanšu protiv prvaka Azerbejdžana i na svom terenu su poraženi 1-3. Uprkos ispadanju, fudbaleri mađarskog prvaka su apsolutni favoriti protiv Iraca i sve osim plasmana Ferencvaroša u grupnu faze Lige Evrope biće veliko iznenađenje.

Sa druge strane, Shamrock Roversi nisu bili deo grupne faze nekog evropskog takmičenja punih 10 godina, otkad su eliminisali beogradski Partizan. Sada su obezbedili evropsku jesen, jer će poraženi u grupnu fazu Lige konferencije, tako da rasterećeni ulaze u dvoboj sa mađarskim klubom. Oni su u prethodnoj fazi eliminisali makedonske prvake Shkupi, a pobedili su u oba meča 2-1 i 3-1.

Total Goals Over 2.5 / 1.81

19:00 Young Boys – Anderlecht, UEFA Conference League

Nakon prošlogodišnjeg učešća u grupnoj fazi Lige šampiona, fudbaleri Young Boysa su morali da se zadovolje Ligom konferencije, jer su prošlu sezonu završili na trećem mestu u švajcarskom prvenstvu. Selidba u niži rang evropskog fudbala im je prijala sa aspekta rezultata, jer su prethodne dve runde preskočili sa sve četiri pobede, bez primljenog gola. Oni su bili bolji od Liepaje i KuPS-a, a podjednako dobro igraju i u domaćem prvenstvu, gde nakon pet kola ne znaju za poraz.

Sa druge strane, Anderlecht je krenuo sa nastupima u ovim kvalifikacijama od prethodne runde, a bez mnogo truda je opravdao uloga favorita protiv estonske Paide ukupnim rezultatom 5-0. Poput rivala iz Švajcarske, briselska ekipa beleži dobre rezultate u belgijskom šampionatu. Upisali su tri pobede i jedan poraz, a poslednja dva meča dobili su rezultatom 3-1 i 3-0 i tako potvrdili napadački kvalitet iz evropskih kvalifikacija.

Total Goals Over 2.5 / 1.74

21:00 Fiorentina – Twente, UEFA Conference League

Igrači Fiorentine pobedom nad Cremoneseom 3-2 trijumfalno su startovali novu sezonu u italijanskom prvenstvu, a sada je pred njima prva evropska prepreka u holandskom Twenteu.

Ekipa iz Firence solidno se pojačala tokom leta, a najzvučniji novajlija je svakako centralni napadač Luka Jović, koji je stigao iz madridskog Reala, a već na svom debiju je postigao gol. Viola će i ove sezone biti sastavljena od mladih i talentovanih igrača, pa će ih biti uživanje gledati.

Sa druge strane, Twente je već neko vreme u takmičarskom ritmu. Oni su eliminisali beogradski Čukarićki u prošlom kolu ukupnim rezultatom 7-2 (4-1 i 3-1), dok su u holandskom prvenstvu upisali obe pobede u prve runde. Bili su bolji od NEC Nijmegena 1-0 i Sittarda 3-0. Napad holandskog predstavnika deluje dosta dobro uigrano na početku nove takmičarske godine, tako da verujemo da će se odvažno suprotstaviti favorizovanom rivalu u Toskani.

Total Goals Over 2.5 / 1.71

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA VEOMA DOBRIM  KOEFICIJENTOM 5.4, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI TAČNO 44 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.