Tiket dana – četvrtak, 18.11.2021.

Dusan
18 studenoga, 2021
406 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo jednu fudbalsku i tri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 18.11.2021. godine

15:00 Novi Pazar – Čukarički, Serbia 1

Domaći tim je na poslednjoj 16. poziciji na tabeli sa 10 osvojenih bodova iz 15 odigranih mečeva, i do sada su uspeli da zabeleže 2 pobede, 4 remija i 9 poraza. Što se gol razlike tiče, postigli su 14 i primili 30 golova, i sa 2 primljena gola po meču u proseku iamju jednu od najslabijih odbrana u ligi.

U poslednjih 5 mečeva su uspeli da osvoje svega 3 boda, i to sa tri uzastopna remija u poslednja 3 kola. Čukarički je na trećoj poziciji na tabeli sa 26 osvojenih bodova iz 15 odigranih mečeva. Imaju 7 pobeda, 5 remija i 3 poraza, uz 24 postignuta i 16 primljenih golova.

U poslednje vreme igraju toplo-hladno, pa su tako na poslednjih 5 mečeva osvojili 8 bodova. Novi Pazar je i ove sezone jedan od glavnih kadnidata za selidbu u niži rang, tako da bi Čukarički morao da iskoristi loš momentum domaćina.

Mešusobni dueli ovih timova su tradicionalno propraćeni velikim brojem golova, tako da in a ovom meču očekujemo sigurnu pobedu gostiju uz po najmanje jedan gol u oba poluvremena.

1+ & 1+ ( u oba poluvremena će biti po najmanje 1 gol ) 1,77 meridianbet

20:30 Zadar – Igokea, ABA League

Pretposlednje plasirani Zadar dočekuje večeras u svojoj dvorani ekipu Igokee iz Laktaša u oviru devetog kola ABA lige. Zadar je na osam odigranih mečeva uspeo da zabeleži samo jednu pobedu, a trnutno su u seriji od tri uzastopna poraza.

Zadar se godinama unazad na iglene uši spasavao ispadanja iz lige, ali će to ove godine biti dosta teže. Ekipa kojom raspolažu je više nego skromna, i sem Cartera i Bursaća. Teško da bismo mogli izdovjiti još jednog košarkaša koji može napraviti razliku na ternu u trenucima kada je po potrebno.

Igokea je na skoru od 4 pobede i 4 poraza, i trenutno zauzimaju sedum pozicju na tabeli. Ove sezone su krenuli sa malo drugačijom koncepcijom i samo tri Amerikanca u rosteru, i deluje da ih učešće u Ligi Šampiona previse iscrpljuje, pa iz tog razloga trpe rezultati u Jadranskoj ligi.

Igokea je od Zadra kvalitetnija na gotovo svim pozicijama, i pomalo čudi da kladionice daju pobdjednake šanse obema ekipama. Iako Igokea još uvek nema pobedu na strani, očekujemo da će trener Bajić dovoljno motivisati svoje izabranike da se taj skor nakon večerašnje utakmice promeni. Očekujemo na ovom meču rutinsku pobedu Igokee.

Igokea pobeđuje na meču 1,83 meridianbet

20:30 Bayern – Panathinaikos, Euroleague

Bayern nije krenuo ovu sezonu u Euroleague prema očekivanjima, i uoči ove utakmice su tek na trinaestom mestu na tabeli sa četiri pobede iz deset odigranih mečeva. Vladimir Lučić je dosta odsustvovao sa terena, što je u mnogome uticalo na rezultate Minhenskog tima, obzirom da je on najbolji igrač ove ekipe.

Pre dva dana su na svom terenu bili bolji od Fenerbahcea u jednom veoma tvrdom mecu sa 71:63, a Lučić, Walden i Rubit su u pobedi svog tima postigli čak 51 poen. Kako bi Bayern mogao biti malo konkurentniji za plasman mešu osam najboljih ekipa, potreban je učinak i ostatka tima, naročito Obst-a, Jaramaza i Hilliard-a. Panathinaikos je uz Žalgiris ekipa koja je najmanje pokazala u dosadašnjem delu sezone, što najbolje pokazuje 17. mesto na tabeli.

Imaju samo dve pobede iz deset odigranih mečeva, i u seriji su od 4 uzastopna poraza. Da su u veoma lošem trenutku najbolje ilustruje poraz u Kaunasu pre dva dana od Žalgirisa rezultatom 76:69, tako da će Panathinaikos ekspresno morati da nađe način za izlazak iz ove krize.

Bayern je mnogo šuterski potentnija ekipa nego što to brojevi pokazuju, i definitivno im odgovaraju ekipe koje ne igraju jaku odbranu, baš kao večerašnji protivnik. Panathinaikos mora da odigra u malo bržem ritmu, jer ukoliko budu spustili ritam meča, sigurni smo da ih očekuje nova katastrofa.

Više od 149,5 poena 1,75 meridianbet

20:45 Real Madrid – Crvena Zvezda, Euroleague

Sa osam pobeda iz deset odigranih mečeva, Real zauzima drugo mesto na tabeli. Nalaze se u dobroj formi obzirom da su uspeli da veću tri pobede, a pre dva dana su bili bolji na gostovanju Asvelu sa 87:74. Ove sezone još uvek ne znaju za neuspeh na svom terenu, i protivnike pobedjuju sa 11,6 poena razlike u proseku.

Računajući i ACB ligu, na četiri poslednja meča su redom ubacivali 95, 95, 88 i 87 poena, što je moramo priznati zaista odličan učinak. Videli smo ove sezone da Real ima uspone i padove što se tiče košgeterske forme, tako da je za očekivati da polako krenu sa manje efikasnim mečevima.

Crvena Zvezda je oslabljena odsustvom Walters-a, Mitrovića i povredom Kalinića pretrpela ubedljiv poraz od Baskonije pre dva dana rezultatom 93:74. Uprkos činjenici da su prvi put ove sezone primili tako veliki broj poena, i dalje spadaju u red ekipa sa najboljom odbranom u takmičenju.

Kako će večeras ponovo biti bez pomenutih igrača, očekujemo da će Zvezda pokušati da maksimalno uspori ritam meča, jer run and gun igrom nemaju nikakvih šansi protiv Reala, obzirom da su tri najbolja poentera van sastava za ovaj meč.

Zvezda je u Madridu uspela da dobije dva prethodna meča, ali će to ovog puta biti veoma teško. Očekujemo pobedu Reala, ali verujemo u Zvezdine defanzivne mogućnosti, tako da je naš izbor na ovom meču pobeda Reala sa najviše 16 poena razlike.

Crvena Zvezda +16,5 AH 1,83 meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 10.37 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 10 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan