Tiket dana – četvrtak, 20.01.2022.

Dusan
20 siječnja, 2022
438 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za četvrtak 20.01.2022. godine

17:00 Partizan – Mega Mozzart, ABA liga

Odloženi meč Partizana i Mege biće odigran danas, i prvi put nakon dužeg vremena je Partizan favorit sa prednošću od preko 20 poena, koliko im kladionice daju. Crno beli su u seriji zaista fanastičnih mečeva kako u ABA ligi tako i u Eurokupu, a to se najbolje vidi iz činjenice da su četiri po poslednjih pet mečeva dobili sa preko 25 poena razlike.

Mega ima problema sa koronom, pa će tako današnji meč propustiti čak sedmorica košarkaša, a videli smo u pobedi protiv Cibone koju su ostvarili u poslednja dva minuta koliki problem im pravi nekompletan roster.

U ovom meču očekujemo da Partizan uspostavi ritam, a kako će im ovo biti treći meč u pet dana , trebalo bi da malo spuste gas. Treba dodati i činjenicu da ih već za dva dana očekuje puno teži meč protiv Cibone, tako da veliku vrednost vidimo u opkladi na minus poene. Megu očekujemo na 60-ak poena, dok bi Partizan trebao ubaciti oko 90.

Under 165,5 u regularnom delu meča 1,55 mozzartbet

18:00 Zenit – Monaco, Euroleague

Iz današnje ponude smo izdvojili duel između Zenita i Monaka, dve ekipe koje su udoličnoj formi u poslednje vreme. Zenit je na petom mestu na tabeli sa učinkom od 12 pobeda I 6 poraza, i na dobrom sup utu da ove sezone obezbede Top 8.

U seriji su od četiri uzastopne pobede, a ovo će im biti prvi Evroligaški meč nakon nešto duže pauze, i očekujemo da na svom terenu nastave seriju dobrih partija sa izuzetno kvalitetnom odbranom.

Monako je uspeo da se podigne promenom trenera, i dolaskom Obradovića su uspeli ostvare nekoliko veoma važnih pobeda i održe priključak za osmim mestom na tabeli. U prošlom kolu su veoma ubedljivo savladali Asvel sa 100:75, i u odličnom košgeterskom ritmu ulaze u ovaj meč.

Ipak, Zenit će se pitati na ovom meču, jer ipak imaju iskusniji i kvalitetniji sastav, uz prednost domaćeg terena. Očekujemo da će Zenit uspeti da agresivnom odbranom po kojoj su prepoznatljivi potpuno zaustavi Jamesa, i time praktično odseče ofanzivnu igru gostiju. Za nas je margina od 158.5 poena previsoka, ali ćemo se za svaki slučaj osigurati sa još nekoliko poena prednosti, jer smatramo da je ovo meč koji će ići u under.

Under 164,5 u regularnom delu meča 1,45  mozzartbet

18:30 Igokea – Oostende, FIBA Champions League

Treći meč i popularna “majstorica” će večeras od 18:30 biti odigrana u sportskoj dvorani u Laktašima, gde će Igokea imati veoma težak zadatak u borbi za plasman u Top 16. U prva dva meča smo videli dva potpuno različita lica i jedne i druge ekipe.

Igokea je u prvoj utakmici uspela da slomi otpor oslabljenog protivnika tek polovinom treće četvrtine, a u revanšu je Oostende posao završio već u prvih 20 minua nakon kojih imali velikih 50:24. Istini za volju, u drugom meču je Igokea bila lišena vođstva sa klupe trenera Bajića, a da stvar bude gora za domaće, Bajić ni večeras neće sedeti na klupi tima iz Laktaša.

Oostende će večeras biti kompletan i silno motivisan, i u ovom trenutku su ove ekipe potpuni “egal”, iako kladionice favorizuju Igokeu. Oostende je mnogo opasniji u šutu sa distance i igraju u dosta bržem ritmu, tako da verujemo da će nijanse odlučiti koja od ove dve ekipe ide u Top 16.

Oostende +8.5 1,45 mozzartbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice mozzartbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.26 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan