Tiket dana – četvrtak, 21.10.2021.

Dusan
21 listopada, 2021
473 Views
tiket dana

Za današnji tiket dana smo odabrali 2 fudbalska i 1 košarkaški meč, a ukoliko tiket uplatite u kladionici 22bet koeficijent 3.83 nudi mogućnost solidne zarade. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

21.10 20:30, Olimpia Milano – ASVEL, Euroleague

 U petom kolu Eurolige će se sastati timovi iz vrha tabele, Olimpia Milano i ASVEL. Olimpia je na maksimalnom skoru nakon četiri odigrana meča, i zbog neđto lošije koš razlike u odnosu na Barselonu zauzimaju drugo mesto na tabeli.

Do sada su bili bolji od CSKA sa 84:74, Baskonije 78:64, Makabija iz Tel Aviva 83:72, i Anadolu Efesa u poslednjem kolu rezultatom 75:71. Ozbiljnim startom ove sezone su nagovestili da žele da ponove prošlosezonski uspeh, kada su stigli do Final Four-a.

Deluje da je makar na papiru ASVEL slabiji nego prošle sezone, ali ih to za sada ne sprečava da prave dobre rezultate. Sa skorom od tri pobede i jednim porazom su na visokom petom mestu na tabeli.

Prilično lako su savladali Žalgiris u prvom kolu sa 88:76, da bi prvi ovosezonski brejk napravili na gostovanju Albi slavivši rezultatom 71:67. Parvi podvig su napravili u trećem kolu kada su na svom terenu uspeli da sa 75:73 savladaju aktuelnog šampiona, ekipu Anadolu Efesa.

Seriju dobrih rezultata je prekinuo Makabi, koji je bodove iz Vilerbana odneo pobedom 93:85. Iako je Olimpia dobila tri od četiri međusobna duela dvocifrnom razlikom, smatramo da je ASVEL u solidnoj formi, i da je možda malo i potcenjen u ovoj utakmici.

ASVEL +14.5 AH 1,435 22bet

21.10 21:00, Basel – Omonia, Europa Conference League,

 Ekipa Švajcarskog Basela trenutno u grupi H zauzima drugo mesto sa četiri osvojena boda, koliko ima i prvoplasirani Qarabag. U prvom kolu su u gostima odigrali 0:0 sa Qarabagom, i propustili su lepu šansu obzirom da su u tom meču dominirali po svim aspektima igre. Nespeh iz prvog kola su anulirali trijumfom 4:2 na svom terenu protiv neugodnog Kairata, i pokazali da su glavni kandidati za osvjanje prvog mesta u grupi.

Na tom putu ih večeras čeka duel sa Kiparskom Omonijom, koja je trenutno poslednja u grupi sa samo jednim osvojenim bodom. Kiprani su uspeli da u prvom kolu izvuku bod protiv Kairata odigravši 0:0 u gostima, a u narednoj rundi su na svom terenu pretprli ubedljiv poraz rezultatom 4:1 od Qarabaga.

Po svemu prikazanom do sada, teško je za očekivati da se Omonia može ozbiljnije uključiti u borbu za jedno od prva dva mesta u grupi, i verujemo da fudbaleri Basela neće propustiti zaista lepu priliku da trijumfom večeras preuzmu prvo mesto u grupi.

1 ( Basel fulltime ) 1.42 22bet

21.10 21:00 Partizan – Gent, Europa Conference League

 Fudbaleri Partizana trenutno dele prvo mesto u grupi B sa večerašnjim protivnikom, i ishod ovog meča već sada može dati odgovor na pitanje koja će od ove dve ekipe u nastavak takmičenja sa prve pozicije u grupi.

Partizan je u oba meča do sada trijumfovao, i pokazao evidentnu razliku u kvalitetu u odnosu na svoje protivnike. Nakon pobede od 2:0 protiv Anorthosisa u gostima, Crno beli su sigurnom igrom savladali Estonsku Floru na svom terenu identičnim rezultatom.

Svaki osvojeni bod u grupi Partizanu donosi značajna finansijska sredstva, a eventualni plasman dalje sa prvog mesta bi im doneo dodatnih milion eura, i to je novac koji je Partizanu u ovom trenutku preko potreban.

Motiva da se i večeras napravi dobar rezultat neće nedostajati, tako da od domaćeg tima očekujemo još jednu ofanzivnu partiju. Gent je takođe na skoru od dve pobede, i zbog lošije gol razlike su ispod Partizana.

Posle dosta muke su uspeli da savladaju Floru u gostima sa 1:0, a dosta sigurniji su bili protiv Anorthosisa u drugom meču koji su dobili sa 2:0. Belgijski tim je kvalitetu jako sličan Partizanu i jako je nezahvalno prognozirati pobednika. Obe ekipe igraju brzo i ofanzivno, tako da je za nas najsigurnija opcija da će se mreže oba golmana zatresti po najmanje jednom.

BTTS 1,88 22bet

Ukupni koeficijent 3.83

Kladionica 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

Author Dusan