Tiket dana – četvrtak, 23.06.2022.

Dusan
22 lipnja, 2022
588 Views
tenis tipovi

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Četvrtak 23.06.2022. nam donosi četvrtfinalne duele na ATP turnirima na Majorci i Istburnu, turnirima koja su poslednja zvanična priprema teniserima pred start Wimbledona. S obzirom da je ponuda iz ostalih sportova prilično neinspirativna, naš tiket dana je sastavljen isključivo od teniskih tipova.

12:00 Cameron Norrie – Maxime Cressy, ATP Eastbourne

Prvi nosilac na turniru u engleskom gradu Istburnu Cameron Norrie je prilično dominantno preskočio prvu prepreku. On je u drugom kolu bio bolji od talentovanog Amerikanca Brandona Nakashime sa 2-0 (6-4, 6-2) i poslao jasnu poruku svim rivalima da je rešen da osvoji trofej.

On inače važi za sasvim dobrog igrača na travi, a prošle godine je sa dosta uspeha igrao u Queen’s Clubu i na Wimbledonu.

U četvrtak će mu rival biti Amerikanac Maxime Cressy, koji iza sebe ima dva veoma dobra meča u kojima je pobedio dva odlična tenisera na ovoj vrsti podloge. To su Reilly Opelka i Daniel Evans, a oba duela je rešio u svoju korist bez izgubljenog seta.

Njegovo najjače oružje je servis, koje mora da funkcioniše besprekorno ukoliko želi da bude ravnopravan takmac u ovom meču, jer je Cameron Norrie bolji i sigurniji sa osnovne linije.

Cameron Norrie To Win / 1.5

13:35 Alexander Bublik – Taylor Fritz, ATP Eastbourne

Možda i najzanimljiviji i najuzbudljiviji četvrtfinalni okršaj u Istburnu biće između Alexandera Bublika i Taylor Fritza. Reč je o teniserima sličnih kvaliteta i preformansi, pa je iz ove perspektive jako teško prognozirati pobednika.

Od početka travnate sezone, Kazahstanac je u boljoj formi. Na prethodna dva turnira na kojima je učestvovao, upisao je po jednu pobedu i poraz, dok je u Istburnu vezao dva trijumfa. On je bio bolji od Tiafoea sa 2-1 (5-7, 7-6, 6-0), dok je u drugoj rundi prilično lako savladao Johna Millmana sa 2-0 (6-4, 6-2).

Sa druge strane, Taylor Fritz nije imao trijumf na travi do početka ovog turnira. On je bio eliminisan u prvoj rundi Hertogenboša, kao i Queen’s Cluba. U Istburnu je zbog rankinga bio slobodan u prvom kolu, a u drugom je bez većih poteškoća savladao Brazilca Thiaga Monteira sa 2-0 (7-5, 6-3).

Smatramo da će ovo biti ujednačen duel, a pobednika ćemo možda saznati tek posle tri seta.

Total Games Over 22.5 / 1.53

16:00 Daniil Medvedev – Roberto Bautista-Agut

Ništa manje interesantan megdan nećemo gledati i u četvrtfinalu turnira na Maljorci, gde će branilac titule, prvi nosilac i svetski broj jedan Daniil Medvedev igrati protiv iskusnog Španca Roberta Bautiste-Aguta.

Dvojica igrača sastala su se u istoj fazi prošlonedeljnog turnira u Haleu, a ruski teniser trijumfovao je prilično lako sa 2-0 (6-4, 6-2). Medvedev je odigrao već 10 mečeva na travi ove sezone, a i u Hertogenbošu i u Haleu izgubio je u finalu.

Budući da ga zbog dobro poznatih političkih razloga nećemo gledati na Wimbledonu smatramo da će Medvedev dati sve od sebe da sezonu na travi završi sa makar jednim trofejem, pa verujemo da će i drugi put u dve sedmice eliminisati Bautistu-Aguta.

Daniil Medvedev To Win / 1.31

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA KOREKTNIM KOEFICIJENTOM 3.01, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI 20 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan