Tiket dana – četvrtak 24.09.2020

Milos
24 rujna, 2020
487 Views
tiket dana

Midweek nam nudi ograničen broj fudbalskih utakmica i smatramo da će biti prilično teško odlučiti se samo za nekoliko koje će ući u naš Tiket Dana. Ponekad je prilično teško isfiltrirati određeni broj utakmica, ali smo mi odlučili da sastavimo Tiket Dana od ponuđenih utakmica i ovo je naš izbor.

Kako ste navikli od našeg tima eksperata, mi svakodnevno radimo analize i tipove ponuđenih sportskih takmičenja, ali nakon velike potražnje od strane naših čitalaca, odlučili smo se da u našu ponudu besplatnih tipova uvrstimo i povremeno tiket dana koji će nuditi nekoliko zanimljivih i pre svega profitabilnih utakmica u kombinovanom tiketu.

Ovde moramo napomenuti, da mi i dalje verujemo da je jedini ispravan način ostvarivanja zarade na kladionicama, da se igraju singl opklade, ali svakako nemamo ništa protiv da se ponekad odigra i kombinovani tiket, sa razumnim ulogom, radi većeg uzbuđenja prilikom praćenja dnevnih tiketa.

Danas vam nudimo jedan Yankee sistem sa četiri utakmice, u kome je potrebno da pogodite minimum dve utakmice kako bi vam tiket bio dobitan. Evo naših predloga za Tiket Dana 24.09.2020. godine

AC Milan – Bodo/Glimt, Europa League, 24.09.2020

Ovo je utakmica za fudbalske sladokusce. AC Milan sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je kao vino, što stariji to bolji, protiv trenutno najbolje ekipe Norveške, koja u domaćem prvenstvu melje sve redom. Linija za golove je postavljena na nerealno visokih 3.75, ali ako se uzme igra GG i 3+, onda se dobija odlična kvota, a mi smo nekako uvereni da će gosti pogoditi mrežu rosonera makar jednom večeras.  Nekako imamo utisak da će na ovom meču biti vatre, te zbog svega ovog smatramo da je najbolje na ovom susretu odigrati:

Tip: O2.5 & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola) sa kvotom 1.72

Galatasaray – Hajduk Split, Europa League, 24.09.2020

Galata mora da popravi utisak od prošle sezone i odlično su krenuli u novom šampionatu. Sa druge strane Hajduk je ostao bez trenera, a nastavili su sa bledim partijama koje su pružali i prošle sezone. Nije lako igrati u Istambulu, pogotovo protiv motivisane Galate, te mi smatramo da na ovom meču mora da se odigra:

Tip: Galatasaray ML (da Galatasaray pobedi na ovom meču) sa kvotom 1.65

Standard Liege – Vojvodina, Europa League, 24.09.2020

Ekipa iz Srbije danas putuje u Belgiju na noge jednoj vrlo iskusnoj i pritom kvalitetnoj ekipi Standarda. Vojvodina je realno 3-4 ekipa po snazi u Srbiji i smatramo da nemaju dovoljno kvaliteta da se odupru odličnim Belgijancima, te mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Standard Liege -1AH (da Standard pobedi sa makar dva gola razlike) sa kvotom 1.88

Malmo – Lokomotiva Zagreb, Europa League, 24.09.2020

Poslednja utakmica na našem tiketu se igra u Švedskoj gde solidna ekipa Malmo na svom stadionu dočekuje goste iz Zagreba, ekipu Lokomotive. Iako su gosti prošle sezone imali sezonu iz snova, ove godine igraju mnogo slabije, te imaju i manjak iskustva igranja u Evropi, te na ovom meču treba odigrati:

Tip: Malmo -1AH (da Malmo pobedi sa dva gola razlike) sa kvotom 1.75

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠI TIKET DANA ON SE PLAĆA ODLIČNOM 9.33 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 93.37 EURA UKOLIKO ODIGRATE 4-FOLD, A MALO MANJE NA SISTEMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos