Tiket dana – četvrtak 25.05.2023.

Sportske
25 svibnja, 2023
1821 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za četvrtak 25.05.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 8,51. Takođe, spremili smo i ČAK 16 dodatnih predloga, tako da možete veoma lako napraviti željenu kombinaciju.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

21:00 Crvena zvezda vs Čukarički, Srbija Kup

Umesto u Bačkoj Topoli, finale Kupa Srbije će biti odigrano na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. To znači da će Crvena zvezda imati “besplatan” domaći teren i ogromnu podršku sa tribina ka osvajanju nove “duple krune”. Čukarički sigurno želi trofej ali će večeras biti znatno oslabljen. Čak trojica fudbalera koji su došli kao pozajmljeni igrači iz Crvene zvezde nemaju pravo nastupa, što je dodatni hendikep za ionako prosečnu ekipu gostiju.

Tradicija međusobnih duela pokazuje da Čukarički na stadionu Rajko Mitić nije postigao gol, a goste već za tri dana očekuje mnogo važnija utakmica u domaćem šampionatu, ovde ćemo probati sa jednom hrabrom opkladom.

Čukarički ne daje gol @ 1,98

19:30 Mallorca vs Valencia, Španjolska La Liga

I na ovoj utakmici ćemo pokuašti sa jednom rizičnijom opkladom. Mallorca je u pravo vreme uspela da sakupi bodove za opstanak u ligi, tako da su za njih preostale tri utakmice “bez stresa”. To se ne može reći za goste koji imaju samo dva boda više od prvog tima iznad crte, tako da je jasno da će Večeras Valencia biti mnogo motivisanija da dođe do sva tri boda.

Valencia će “na krilima” pobede protiv Real Madrida sasvim sigurno od prvog minuta krenuti ka golu Mallorce sa ciljem da što pre dođe do prednosti, a “miriše nam” da bi gol u ranoj fazi meča mogao “otvoriti protivnika”. Ovde idemo protiv kladionica, i prognoziramo golove. I to po najmanje jedan u oba poluvremena.

Prvo poluvreme 1+ golova & Drugo poluvreme 1+ golova @ 2,25

19:00 Degerfors vs Hammarby, Švedska Allsvenskan

Večeras od 19 časova nas očekuje duel dve veoma efikasne ekipe. Degerfors je po tom pitanju najbolji u ligi jer se njihove utakmice završavaju sa 3.8 golova prosečno, dok je Hammarby četvrti na listi najefikasnijih ekipa sa prosekom od 3.2 gola po utakmici.

Nećemo previše komplikovati jer se ovde golovi nameću kao očigledan izbor. Degerfors ima užasno lošu i slabu odbrambenu liniju koja je kapitulirala i protiv dosta slabijih ekipa nego što je to Hammarby, tako da je ovo odlična prilika za goste da se približe vrhu tabele.

Prvo poluvreme 1 do 3 gola & Drugo poluvreme 1 do 3 gola @ 1,91

TIKET DANA

Kvote su bile aktivne u vreme sastavljanja tiketa – 25.05.2023 09:57

Vrijeme početka prve utakmice: 19:00

Ukupni tečaj: 8,51 ( Preporučuejmo ovaj tiket kao sistem 2/3 )

Kladionica: MERIDIANBET

DODATNI PREDLOZI

Degerfors vs Hammarby / Over 2.5 @ 1,70

Ankaragucu vs Basaksehir / Under 2.5 @ 1,90

Mallorca vs Valencia / BTTS @ 2,20

KA Akureyri vs Vikingur / Over 2.5 @ 1,60

Grasshoppers vs St Galen / Over 3.5 @ 2,20

Lugano vs Young Boys / BTTS & Over 2.5 @ 1,75

Servette vs Basel / Over 3.5 @ 2,20

Winterthur vs Zurich / Over 2.5 @ 1,80

Manchester United vs Chelsea / BTTS & Over 2.5 @ 2,10

Crvena zvezda vs Čukarički / 1-1 & 2+ @ 2,10

Breidablik vs Valur / Over 3.5 @ 2,05

Osasuna vs Athletic Bilbao / Under 2.5 @ 1,75

The Strongest vs Fluminense / Under 2.5 @ 1,90

Sporting Cristal vs River Plate / River Plate & 2+ @ 2,00

Metropolitanos vs Internacional / Internacional HT-FT 2/2 @ 2,35

Patronato vs Olimpia / BTTS @ 1,90

Author Sportske